Altijd bij de hand

Een snelkoppeling maken naar onze website op je Android smartphone

Met één tik op het scherm neemt Android je naar je favoriete websites op je smartphone of tablet. Je kunt namelijk met behulp van Google Chrome een snelkoppeling aanmaken die je op het home-scherm kunt vastpinnen.

Open Google Chrome en bezoek www.maes-oil.be. Tik nu rechtsboven op het menu-icoontje en selecteer de optie Toevoegen aan startscherm.

Er verschijnt nu een tekstveld in beeld, waarin je de snelkoppeling een naam naar keuze kunt geven. Tik om te bevestigen op Toevoegen om de website aan het home-scherm toe te voegen.

Een snelkoppeling maken naar onze website op je iPhone

Met één tik op het scherm neemt iPhone je naar je favoriete websites op je smartphone of tablet. Je kunt namelijk met behulp van Safari een snelkoppeling aanmaken die je op het home-scherm kunt vastpinnen.

Open Safari en bezoek www.maes-oil.be. Tik dan onderin op het icoontje van een vierkantje waar een pijltje uitsteekt. Kies vervolgens Zet in beginscherm en geef de snelkoppeling een naam.

Een snelkoppeling maken naar onze website op je Windows smartphone

Ook hier moet je eerst via de standaard browser naar de gewenste website surfen. Tik op Meer… en vervolgens op Aan startscherm vastmaken. Er wordt dan een nieuwe tegel vastgemaakt aan het startscherm.

Vragen over onze tankkaarten?
We helpen je graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.