We are transport

Beste Klant,

1, 2 & 3 juni vindt de eerste editie van de B2B-beurs “We Are Transport” plaats, georganiseerd door FEBIAC en Transport & Logistiek Vlaanderen. Deze beurs zal de place to be zijn voor transporteurs en vlootbeheerders en richt zich tot professionele bezoekers uit de transportwereld uit België en de aangrenzende landen. Met MAES zijn we met een stand vertegenwoordigd op deze beurs en ook jij kan er bij zijn!

MAES Stand

Bij MAES hebben we meteen het belang gezien van deze vakbeurs om ons bestaand aanbod en nieuwe MAES diensten onder de aandacht te brengen. Zeker gezien de uitbreiding van ons tankkaartnetwerk naar de Benelux, de komende lancering van onze nieuwe mobiliteitskaart en ons professionele AdBlue® aanbod vonden we dat deze transportbeurs een ideale gelegenheid was om te netwerken en onze producten in de kijker te zetten. Dus kom zeker eens langs op stand 27, Paleis 5.
 
Wil jij er ook bij zijn?

MAES biedt je de mogelijkheid om er gratis bij te zijn, je hoeft enkel deze link te volgen, de gevraagde gegevens in te vullen en je krijgt meteen je gratis uitnodiging.

MAES tankkaart netwerk in de hele Benelux

Met onze MAES tankkaart kan je ondertussen al terecht in meer dan 700 tankstations in de hele Benelux. We blijven ons netwerk natuurlijk vergroten zodat je altijd snel kan tanken in het dichtstbijzijnde tankstation en je nooit ver moet rijden. Wil je zien waar je terecht kan met onze tankkaart? Neem dan een kijkje op onze stationfinder.