WAT KAN BETER?

Beste klant,

Bij MAES zijn we steeds in de weer om onze tankstations bij de beste van België te houden. We zorgen dat ze steeds onderhouden zijn en dat alles naar behoren werkt. Daarnaast proberen we ook een zo groot mogelijk aanbod aan de pomp te hebben en zorgen we ervoor dat we steeds mee zijn met alle laatste technologieën die op de markt komen om je bezoek aan ons tankstation zo aangenaam mogelijk te maken.

MAES heeft een waaier aan producten

Naast de traditionele producten zoals benzine en diesel heeft MAES ook verscheidene andere producten op de stations. Naast de aan belang winnende AdBlue voor vrachtwagens en personenwagens hebben we ook LPG, CNG, LNG en kan je ook bij een deel van onze stations terecht voor Gasolie & Petroleum. Op onze handige stationfinder kan je makkelijk selecteren op het brandstof type om het dichtstbijzijnde station met je gewenst product terug te vinden.

We proberen steeds te innoveren

Bij MAES proberen we steeds naar de toekomst te kijken en kort op de bal te spelen bij allerlei soorten innovaties. Zo hebben we al informatieschermen op de stations waar we naast reclame ook allerlei handige tips meegeven. We hebben de griphero uitgetest op één van onze stations. En kijken steeds naar opties om het tanken te vergemakkelijken en te versnellen.

Help jij mee om MAES te verbeteren?

Wat kan er volgens jou beter bij MAES? We willen graag jullie hulp om de tankstations van MAES nog te verbeteren. Surf even naar onze website en geef jou mening! Samen kunnen we jouw tankbeurt heel wat aangenamer maken.