Banner Tankkaart voor professionals
MAES Zulte
Terug naar overzicht

Seraing Esso

Rue De Rotheux 38
4100 Seraing

Beschikbare producten

Diesel
Eurosuper
Super 98
AdBlue Personenwagens

Betaalmogelijkheden

MAES. Da’s goedkoop tanken in Luik

Als bedrijfsleider met een zaak in Luik heb je wellicht andere dingen aan je hoofd dan de tankkaart die je medewerkers gebruiken om hun bedrijfswagen vol te gooien. En toch is de keuze van zo’n tankpas géén detail! Goedkoop tanken betekent dat je heel wat kosten uitspaart – waardoor je weer in andere dingen kunt investeren – terwijl een tankkaart met een brede dekking je team niet onnodig laat rondtoeren op zoek naar een tankstation waar ze met hun kaart terechtkunnen. Opnieuw tijdswinst, en dus financiële winst. Gevestigd in Luik? Dan tank je met de MAES tankkaart altijd aan de scherpste prijzen, ook in de buurt van Seraing.

Gratis tankkaart aanvragen

Dat je team goedkoop tankt met de MAES tankkaart betekent niet dat de kaart zelf stukken van mensen kost. Wel integendeel, want een MAES tankpas kun je volledig gratis aanvragen én er is geen minimumafname aan verbonden.

Met een MAES tankkaart voor bedrijven kun je ook terecht bij Esso, Texaco, Octa+, G&V, PMO en andere merken. De MAES tankpas is met andere woorden een multimerkentankkaart, en daar doet jouw team natuurlijk haar voordeel mee.

Interesse?
Vraag je gratis tankkaart voor professionals aan.

Doe méér met de MAES Mobility Card

Met een gewone MAES tankkaart maak je het jezelf en de kaarthouders al makkelijk, maar misschien wil je nog verder gaan. Dan hebben wij goed nieuws, want MAES heeft verschillende soorten tankkaarten. Zo kun je opteren voor een MAES Mobility Card, waarmee kaarthouders bijvoorbeeld vlot bus- en vliegtuigtickets boeken of een deelauto huren. Handig!

Tanken en cash betalen

Je kunt bij ons terecht met je MAES tankkaart, creditkaart of bankkaart. Zelfs voor contant geld hebben we een aangepast apparaat.

Adblue kopen of tanken bij Esso in Seraing

In veel MAES-tankstations kun je ook AdBlue® tanken, zoöok in dit Esso-tankstation in Seraing. In sommige zelfs met je personenwagen! Momenteel bevind je je niet in de buurt van Seraing? Geen probleem, klik op onze stationfinder, filter op product AdBlue en vind het dichtstbijzijnde station.