Banner Tankkaart voor professionals
MAES Zulte
Terug naar overzicht

Nivelles Shell

Avenue De La Tour De Guet 3
1400 Nivelles

Beschikbare producten

Diesel
Eurosuper
Super 98
AdBlue Personenwagens
AdBlue Vrachtwagens
V Power Benzine

Prijzen *

Eurosuper

€ 1,220

Superplus

€ 1,423

Diesel

€ 1,239
* Deze prijzen zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De prijs vermeld op de pomp is altijd de prijs die zal worden berekend.

Betaalmogelijkheden

Goedkoop tanken in Waals-Brabant? Met MAES natuurlijk

Heb je een zaak in de provincie Waals-Brabant, en stuur je je team vaak met de bedrijfswagen de baan op naar klanten of leveranciers in de buurt van Nivelles? MAES is synoniem met een uitstekende service én met goedkoop tanken in heel de provincie Waals-Brabant. Dankzij onze tankkaart voor bedrijven krijg je altijd een mooie brandstofkorting. Je wil je medewerkers geen kilometerlange omwegen laten maken voordat ze hun wagen kunnen volgooien. Gelukkig ben je met MAES zeker van een goede dekkingsgraad. Er is met andere woorden altijd een tankstation vlakbij.

Makkelijk én gratis je tankkaart aanvragen

Met de MAES tankkaart kun je niet alleen je wagen volgooien voor weinig geld; de kaart op zich kost ook helemaal niets. Je vraagt ze gratis aan en je hoeft geen rekening te houden met minimumafnames. In slechts drie stappen ben je door de online aanvraagprocedure, en wij zorgen voor de rest.

Met een MAES tankkaart voor bedrijven kun je ook terecht bij Esso, Texaco, Octa+, G&V, PMO en andere merken. De MAES tankpas is met andere woorden een multimerkentankkaart, en daar doet jouw team natuurlijk haar voordeel mee.

Interesse?
Vraag je gratis tankkaart voor professionals aan.

Extra opties dankzij de MAES Mobility Card

Zin in een kaart die nóg meer kan? Dan zit je goed met de MAES Mobility Card, die tanken makkelijk maakt, maar ook parkeren, tol betalen of het openbaar vervoer nemen. De MAES Mobility Card is zelfs afgestemd op de allernieuwste ‘cash for car’-regeling.

Tanken? Cash betalen

Dankzij de MAES tankkaart verloopt elke tankbeurt vlekkeloos. Dat geldt ook voor de betaling, die eenvoudig en veilig gebeurt. Betaal je liever niet met je MAES tankpas? Ook met creditkaart, bankkaart of cash geld kun je bij ons terecht.

Adblue kopen of tanken bij Shell in Nivelles

In veel MAES-tankstations kun je ook AdBlue® tanken, zoöok in dit Shell-tankstation in Nivelles. In sommige zelfs met je personenwagen! Momenteel bevind je je niet in de buurt van Nivelles? Geen probleem, klik op onze stationfinder, filter op product AdBlue en vind het dichtstbijzijnde station.