MAES Zulte
Terug naar overzicht

Kaaskerke Shell

Kaaskerkestraat 152
8600 Diksmuide
+32 (0)78 48 03 14

Beschikbare producten

Diesel
Eurosuper
AdBlue Personenwagens
AdBlue Vrachtwagens
V Power Benzine
V-Power Diesel

Prijzen *

Eurosuper

€ 1,345

Diesel

€ 1,36

AdBlue

€ 0,645
* Deze prijzen zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De prijs vermeld op de pomp is altijd de prijs die zal worden berekend.

Betaalmogelijkheden

Betaal met je MAES-tankkaart
MAES Mobility
MAES Prepaid
Betaal met Bancontact bij MAES
Betaal met je Esso-kaart bij MAES
Betaal met je Maestro bij MAES
Betaal met je Mastercard bij MAES
Betaal met je VAB-kaart bij MAES
Betaal met je VISA-kaart bij MAES
Xximo
Goeasyway
Betaal met je Routex-kaart bij MAES
Betaal met je Bruno-kaart bij MAES
C2A
Betaal met je V-Pay-kaart bij MAES
Betaal met je UTA-kaart bij MAES
U-card
Betaal met je Tanx-kaart bij MAES
Octa+
Haan
Betaal met je Caps-kaart bij MAES
Betaal met cash bij MAES
Betaal met je DKV-kaart bij MAES
Betaal met je Euroshell-kaart bij MAES
Betaal met je Eurowag-kaart bij MAES
Betaal met je LogPay-kaart bij MAES
Betaal met American Express bij MAES

MAES. Da’s goedkoop tanken in West-vlaanderen

Als bedrijfsleider met een zaak in West-Vlaanderen heb je wellicht andere dingen aan je hoofd dan de tankkaart die je medewerkers gebruiken om hun bedrijfswagen vol te gooien. En toch is de keuze van zo’n tankpas géén detail! Goedkoop tanken betekent dat je heel wat kosten uitspaart – waardoor je weer in andere dingen kunt investeren – terwijl een tankkaart met een brede dekking je team niet onnodig laat rondtoeren op zoek naar een tankstation waar ze met hun kaart terechtkunnen. Opnieuw tijdswinst, en dus financiële winst. Gevestigd in West-Vlaanderen? Dan tank je met de MAES tankkaart altijd aan de scherpste prijzen, ook in de buurt van Kaaskerke.

Gratis tankkaart aanvragen

Dat je team goedkoop tankt met de MAES tankkaart betekent niet dat de kaart zelf stukken van mensen kost. Wel integendeel, want een MAES tankpas kun je volledig gratis aanvragen én er is geen minimumafname aan verbonden.

Met een MAES tankkaart voor bedrijven kun je ook terecht bij Esso, Texaco, Octa+, G&V, PMO en andere merken. De MAES tankpas is met andere woorden een multimerkentankkaart, en daar doet jouw team natuurlijk haar voordeel mee.

Interesse? Vraag je gratis tankkaart voor professionals aan.

Doe méér met de MAES Mobility Card

Met een gewone MAES tankkaart maak je het jezelf en de kaarthouders al makkelijk, maar misschien wil je nog verder gaan. Dan hebben wij goed nieuws, want MAES heeft verschillende soorten tankkaarten. Zo kun je opteren voor een MAES Mobility Card, waarmee kaarthouders bijvoorbeeld vlot bus- en vliegtuigtickets boeken of een deelauto huren. Handig!

Tanken en cash betalen

Je kunt bij ons terecht met je MAES tankkaart, creditkaart of bankkaart. Zelfs voor contant geld hebben we een aangepast apparaat.

Adblue kopen of tanken bij Shell in Kaaskerke

In veel MAES-tankstations kun je ook AdBlue® tanken, zoöok in dit Shell-tankstation in Kaaskerke. In sommige zelfs met je personenwagen! Momenteel bevind je je niet in de buurt van Kaaskerke? Geen probleem, klik op onze stationfinder, filter op product AdBlue en vind het dichtstbijzijnde station.

Nuttige informatie