Banner Tankkaart voor professionals
MAES Zulte
Terug naar overzicht

Tankstation Geel Esso

Diestseweg 113
2440 Geel

Beschikbare producten

Diesel B7
Diesel B7 Supremium
Benzine 95 E10
Benzine 98 E5

Betaalmogelijkheden

Tankkaart aanvragen

Bij MAES ben je steeds aan het juiste adres indien je op zoek bent naar een tankkaart voor bedrijven of een tankkaart voor zelfstandigen. De gratis MAES tankkaart zorgt voor een netwerk van 1700 locaties verspreid over heel de Benelux en dit aan een scherp tarief. Je tankkaart aanvragen kan je eenvoudig via de MAES website. Op onze website kan je trouwens ook heel makkelijk de verschillende tankkaarten vergelijken. Zo ben je er zeker van dat je de juiste keuze maakt! Ook voor particulieren hebben we binnenkort een handige app waar je makkelijk alles mee kan bijhouden!

Interesse?
Vraag je gratis tankkaart voor professionals aan.

Extra opties dankzij de MAES Mobility Card

Zin in een kaart die nóg meer kan? Dan zit je goed met de MAES Mobility Card. Parking betalen, tol betalen of het openbaar vervoer nemen, het wordt je zeer makkelijk gemaakt met onze MMC-card. De MAES Mobility Card is zelfs afgestemd op de allernieuwste ‘cash for car’-regeling. Het is een ideale oplossing om je mobiliteitsbudget of mobiliteitsvergoeding te beheren. MAES heeft voor jou ook alle info over voordeel alle aard berekenen netjes opgelijst.

HVO (Hydrotreated Vegetable Oil)

HVO Tanken? Dat kan vanaf nu ook bij MAES. HVO biodiesel is een hernieuwbare diesel gemaakt van restafval waardoor deze aanzienlijk minder zwaar doorweegt op ons milieu. Je kent het misschien als blauwe diesel, HVO100 of HVO Diesel, maar bij MAES aan de pomp noemt het gewoon HVO.

Hybride tankkaart

Met de MAES Hybrid Card heb je al de vertrouwde kwaliteitsvolle eigenschappen van je gewone tankkaart met daarbij nog eens een enorm groot netwerk van laadpunten verspreid over héél Europa. Deze handige elektrische tankpas zorgt ervoor dat je met je gewone wagen, hybride wagen of elektrische wagen steeds terecht kan bij een tankstation of laadpaal.

Adblue® aanbod bij MAES

In veel MAES-tankstations of tankstations van het MAES tankkaart netwerk kun je ook AdBlue® tanken aan de pomp of AdBlue® kopen in de shop. Weet je niet goed wat AdBlue® is? Neem hier dan even een kijkje voor alle informatie rond AdBlue®. Bij MAES zorgen we steeds voor een scherpe prijs van AdBlue®.

Verschillende types tankkaarten

Bij MAES kan je niet enkel terecht als klant van MAES maar ook met de ESSO tankkaart, OCTA+ tankaart, SHELL tankkaart, TEXACO tankkaart en zoveel andere kaarten. Heb je zelf de MAES tankkaart? Dan heb je praktisch ook een universele tankkaart of multimerkentankkaart, want met je MAES tankkaart kan je ook tanken op alle bovenstaande merken en nog veel meer. Een volledig overzicht vind je hier.