Banner Tankkaart voor professionals
MAES Zulte

Openingsuren shop

Dinsdag
05:00 - 18:00
Woensdag
05:00 - 18:00
Donderdag
05:00 - 18:00
Vrijdag
05:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Maandag
05:00 - 18:00

Beschikbare producten

Diesel
Eurosuper
Super 98
AdBlue Vrachtwagens
Gasolie Extra
V Power Benzine
Petroleum

Prijzen *

Eurosuper

€ 1,199

Superplus

€ 1,397

Diesel

€ 1,239

AdBlue

€ 0,645

Gasolie Extra

€ 0,600

Petroleum

€ 0,593
* Deze prijzen zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De prijs vermeld op de pomp is altijd de prijs die zal worden berekend.

Betaalmogelijkheden

Goedkoop tanken in West-Vlaanderen dankzij MAES

Heb je in de provincie West-Vlaanderen werknemers in dienst die regelmatig achter het stuur zitten? Moeten je medewerkers vaak in de buurt van Brugge tanken wanneer ze onderweg zijn om prospecten te overtuigen of om te netwerken op evenementen? Je wil natuurlijk dat je team vlot op zijn bestemming geraakt, wat onder meer betekent dat je je mensen de vrijheid geeft om snel en goedkoop te tanken. Dat dat zeker niet te veel gevraagd is, bewijst de MAES tankkaart voor bedrijven. Met die tankpas op zak betalen je werknemers nooit een cent te veel.

Gratis tankkaart aanvragen voor je zaak

Wie nog zit te wachten op het spreekwoordelijke addertje onder het gras moeten we ‘teleurstellen’. Je kunt namelijk goedkoop tanken met je MAES tankkaart zonder dat daar kleine lettertjes tegenover staan. We vragen bijvoorbeeld geen minimumafname, en je tankkaart aanvragen is volledig gratis.

Met een MAES tankkaart voor bedrijven kun je ook terecht bij Esso, Texaco, Octa+, G&V, PMO en andere merken. De MAES tankpas is met andere woorden een multimerkentankkaart, en daar doet jouw team natuurlijk haar voordeel mee.

Interesse?
Vraag je gratis tankkaart voor professionals aan.

MAES Mobility Card

Goedkoop en altijd in de buurt tanken: beter wordt het niet. Of toch wel! MAES biedt namelijk niet alleen een gewone tankkaart aan, maar ook de MAES Mobility Card: de beste mobiliteitskaart voor bedrijven in de markt met de vertrouwde topservice. Met deze premium kaart kunnen je medewerkers onder meer parking en tol betalen, een deelauto boeken of het openbaar vervoer nemen.

Tanken: cash betalen kan

Dankzij de MAES tankkaart hoeven je medewerkers geen cash geld meer op zak te hebben, want de betaling verloopt gewoon elektronisch én 100% veilig. Toch liever cash betalen? Dat kan ook, net als met de creditkaart of bankkaart.