Banner Tankkaart voor professionals
MAES Zulte
Terug naar overzicht

Baelen Shell

Rue Mitoyenne 39
4837 Baelen

Beschikbare producten

Diesel
Eurosuper
AdBlue Personenwagens

Betaalmogelijkheden

Goedkoop tanken in Luik? Met MAES natuurlijk

Heb je een zaak in de provincie Luik, en stuur je je team vaak met de bedrijfswagen de baan op naar klanten of leveranciers in de buurt van Baelen? MAES is synoniem met een uitstekende service én met goedkoop tanken in heel de provincie Luik. Dankzij onze tankkaart voor bedrijven krijg je altijd een mooie brandstofkorting. Je wil je medewerkers geen kilometerlange omwegen laten maken voordat ze hun wagen kunnen volgooien. Gelukkig ben je met MAES zeker van een goede dekkingsgraad. Er is met andere woorden altijd een tankstation vlakbij.

Gratis tankkaart aanvragen voor je zaak

Wie nog zit te wachten op het spreekwoordelijke addertje onder het gras moeten we ‘teleurstellen’. Je kunt namelijk goedkoop tanken met je MAES tankkaart zonder dat daar kleine lettertjes tegenover staan. We vragen bijvoorbeeld geen minimumafname, en je tankkaart aanvragen is volledig gratis.

Met een MAES tankkaart voor bedrijven kun je ook terecht bij Esso, Texaco, Octa+, G&V, PMO en andere merken. De MAES tankpas is met andere woorden een multimerkentankkaart, en daar doet jouw team natuurlijk haar voordeel mee.

Interesse?
Vraag je gratis tankkaart voor professionals aan.

Extra opties dankzij de MAES Mobility Card

Zin in een kaart die nóg meer kan? Dan zit je goed met de MAES Mobility Card, die tanken makkelijk maakt, maar ook parkeren, tol betalen of het openbaar vervoer nemen. De MAES Mobility Card is zelfs afgestemd op de allernieuwste ‘cash for car’-regeling.

Tanken: cash betalen kan

Dankzij de MAES tankkaart hoeven je medewerkers geen cash geld meer op zak te hebben, want de betaling verloopt gewoon elektronisch én 100% veilig. Toch liever cash betalen? Dat kan ook, net als met de creditkaart of bankkaart.

Adblue kopen of tanken bij Shell in Baelen

In veel MAES-tankstations kun je ook AdBlue® tanken, zoöok in dit Shell-tankstation in Baelen. In sommige zelfs met je personenwagen! Momenteel bevind je je niet in de buurt van Baelen? Geen probleem, klik op onze stationfinder, filter op product AdBlue en vind het dichtstbijzijnde station.