Banner Tankkaart voor professionals
MAES Zulte
Terug naar overzicht

Anderlues Shell

Chaussee De Charleroi 151
6150 Anderlues

Beschikbare producten

Diesel
Eurosuper
Super 98
Gasolie Extra
V Power Benzine
Petroleum

Prijzen *

Eurosuper

€ 1,223

Superplus

€ 1,423

Diesel

€ 1,248

Gasolie Extra

€ 0,623

Petroleum

€ 0,614
* Deze prijzen zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De prijs vermeld op de pomp is altijd de prijs die zal worden berekend.

Betaalmogelijkheden

Goedkoop tanken in Henegouwen? Met MAES natuurlijk

Heb je een zaak in de provincie Henegouwen, en stuur je je team vaak met de bedrijfswagen de baan op naar klanten of leveranciers in de buurt van Anderlues? MAES is synoniem met een uitstekende service én met goedkoop tanken in heel de provincie Henegouwen. Dankzij onze tankkaart voor bedrijven krijg je altijd een mooie brandstofkorting. Je wil je medewerkers geen kilometerlange omwegen laten maken voordat ze hun wagen kunnen volgooien. Gelukkig ben je met MAES zeker van een goede dekkingsgraad. Er is met andere woorden altijd een tankstation vlakbij.

Gratis tankkaart aanvragen

Dat je team goedkoop tankt met de MAES tankkaart betekent niet dat de kaart zelf stukken van mensen kost. Wel integendeel, want een MAES tankpas kun je volledig gratis aanvragen én er is geen minimumafname aan verbonden.

Met een MAES tankkaart voor bedrijven kun je ook terecht bij Esso, Texaco, Octa+, G&V, PMO en andere merken. De MAES tankpas is met andere woorden een multimerkentankkaart, en daar doet jouw team natuurlijk haar voordeel mee.

Interesse?
Vraag je gratis tankkaart voor professionals aan.

Doe méér met de MAES Mobility Card

Met een gewone MAES tankkaart maak je het jezelf en de kaarthouders al makkelijk, maar misschien wil je nog verder gaan. Dan hebben wij goed nieuws, want MAES heeft verschillende soorten tankkaarten. Zo kun je opteren voor een MAES Mobility Card, waarmee kaarthouders bijvoorbeeld vlot bus- en vliegtuigtickets boeken of een deelauto huren. Handig!

Tanken? Cash betalen

Dankzij de MAES tankkaart verloopt elke tankbeurt vlekkeloos. Dat geldt ook voor de betaling, die eenvoudig en veilig gebeurt. Betaal je liever niet met je MAES tankpas? Ook met creditkaart, bankkaart of cash geld kun je bij ons terecht.