Banner Tankkaart voor professionals
MAES Zulte
Terug naar overzicht

Adinkerke Shell

Duinhoekstraat 1
8660 Adinkerke

Beschikbare producten

Diesel
Eurosuper
AdBlue Personenwagens
V Power Benzine

Betaalmogelijkheden

Goedkoop tanken in West-Vlaanderen? Met MAES natuurlijk

Heb je een zaak in de provincie West-Vlaanderen, en stuur je je team vaak met de bedrijfswagen de baan op naar klanten of leveranciers in de buurt van Adinkerke? MAES is synoniem met een uitstekende service én met goedkoop tanken in heel de provincie West-Vlaanderen. Dankzij onze tankkaart voor bedrijven krijg je altijd een mooie brandstofkorting. Je wil je medewerkers geen kilometerlange omwegen laten maken voordat ze hun wagen kunnen volgooien. Gelukkig ben je met MAES zeker van een goede dekkingsgraad. Er is met andere woorden altijd een tankstation vlakbij.

Gratis tankkaart aanvragen

Dat je team goedkoop tankt met de MAES tankkaart betekent niet dat de kaart zelf stukken van mensen kost. Wel integendeel, want een MAES tankpas kun je volledig gratis aanvragen én er is geen minimumafname aan verbonden.

Met een MAES tankkaart voor bedrijven kun je ook terecht bij Esso, Texaco, Octa+, G&V, PMO en andere merken. De MAES tankpas is met andere woorden een multimerkentankkaart, en daar doet jouw team natuurlijk haar voordeel mee.

Interesse?
Vraag je gratis tankkaart voor professionals aan.

Extra opties dankzij de MAES Mobility Card

Zin in een kaart die nóg meer kan? Dan zit je goed met de MAES Mobility Card, die tanken makkelijk maakt, maar ook parkeren, tol betalen of het openbaar vervoer nemen. De MAES Mobility Card is zelfs afgestemd op de allernieuwste ‘cash for car’-regeling.

Tanken en cash betalen

Je kunt bij ons terecht met je MAES tankkaart, creditkaart of bankkaart. Zelfs voor contant geld hebben we een aangepast apparaat.

Adblue kopen of tanken bij Shell in Adinkerke

In veel MAES-tankstations kun je ook AdBlue® tanken, zoöok in dit Shell-tankstation in Adinkerke. In sommige zelfs met je personenwagen! Momenteel bevind je je niet in de buurt van Adinkerke? Geen probleem, klik op onze stationfinder, filter op product AdBlue en vind het dichtstbijzijnde station.