Voordelig tanken bij PMO met de MAES tankkaart voor bedrijven

MAES is trots op het feit dat we jou en je medewerkers met maar liefst 1.700 stations altijd een tankstation in de buurt kunnen aanbieden. Gedaan dus met eindeloos rondrijden terwijl je eigenlijk al aan de late kant bent, of terwijl je met één oog angstvallig de benzinemeter in de gaten houdt. Ons indrukwekkende aantal stations danken we aan de sterke partnerschappen die we aangingen, onder meer met PMO. Lees hier hoe je met de MAES tankkaart voor bedrijven perfect kunt tanken bij PMO!

PMO Logo

Tanken bij PMO? Met MAES, natuurlijk

PMO heeft een eigen netwerk van zo’n 15 stations, bijna allemaal in West-Vlaanderen gelegen. En je hebt er heel wat voordelen, als houder van een MAES multimerken-tankkaart. Met die kaart ben je zeker dat je geen cent te veel betaalt voor je tankbeurt. Een geruststelling van formaat! Bovendien kun je dankzij de handige online beheermodule van MAES je tankbonnetjes van PMO of andere partners gerust naar de vuilnisbak verbannen: elke tankbeurt – zowel van jou als van je team – wordt automatisch online geregistreerd, dus je houdt sowieso de vinger aan de pols. De kers op de taart is de maandelijkse transparante factuur. Je komt met andere woorden nooit voor verrassingen te staan.

Een MAES tankkaart voor bedrijven aanvragen

Zin om te kunnen tanken bij PMO en andere partnerstations tegen een aantrekkelijke prijs? Dan hebben we goed nieuws voor jou: een MAES multimerken-tankkaart aanvragen is volledig gratis. Je geeft gewoon het gewenste aantal tankkaarten aan ons door via onze website – al dan niet met verplichte kilometerstandingave om fraude tegen te gaan of om als gebruiker van professionele diesel de terugvordering van de korting op de accijnsverhoging in orde te maken. Wij zorgen voor de rest!

Gratis tankkaart aanvragen

Zoek het dichtstbijzijnde tankstation

Geef je postcode of gemeente in