Tanken bij G&V? Ook met de multimerken-tankkaart van MAES!

Het is ons logo en onze naam die op de MAES tankkaart voor bedrijven prijkt, maar dat betekent niet dat je er enkel in onze eigen stations mee terechtkunt. Kom je op je route een tankstation van G&V tegen, of tank je gewoon graag bij de G&V Energy Group? Gebruik de multimerken-tankkaart van MAES!

MAES tankkaart voor bedrijven: niet enkel in onze 280 stations

We gaan er prat op dat onze tankkaart voor bedrijven jouw leven én dat van je team een pak makkelijker en goedkoper maakt. Waarom we daar zo zeker van zijn? Je hebt om te beginnen altijd een tankstation dichtbij. Want naast onze 280 eigen stations, heb je bijvoorbeeld ruim 70 G&V stations ter beschikking. In totaal telt ons partnernetwerk maar liefst 1.700 stations, waar je met de MAES tankkaart bijzonder aantrekkelijke brandstofprijzen geniet.

Tanken bij G&V – met een vleugje MAES

Wanneer je gaat tanken bij G&V, profiteer je met je MAES tankkaart van de bekende MAES voordelen. De garantie op een voordelige brandstofprijs vermeldden we al, maar wist je dat je de tankpas voor bedrijven ook makkelijk online kunt beheren, zodat je van je hele team weet voor welk bedrag en waar ze zoal hebben getankt? Je hoeft bovendien je tankbonnetjes van G&V of andere partners niet bij te houden: je krijgt sowieso maandelijks een transparante en gedetailleerde factuur. Win-win!

En het mooiste van al: een tankkaart aanvragen kost je helemaal niets.

Gratis tankkaart aanvragen

Zoek het dichtstbijzijnde tankstation

Geef je postcode of gemeente in