multimerkentankkaart-tankkaarten-multimerk

Multimerkentankkaart: tanken bij meerdere merken

Een tankkaart voor bedrijven maakt het jou en je werknemers heel wat makkelijker – zeker als je voor een multimerkentankkaart kiest, zoals de MAES tankkaart. Tankkaarten vergelijken loont dus zeker de moeite. Hier doen we uit de doeken wat je van zo’n multimerkenkaart mag verwachten, en bij welke stations je zoal met de tankkaart van MAES kunt betalen.

 

Wat is een multimerkentankkaart?

Een multimerkentankkaart, zoals de tankkaart van MAES, is een elektronische betaalkaart waarmee je kunt tanken bij stations van verschillende merken. In het geval van de MAES tankkaart hoef je je dus niet tot de 280 MAES tankstations te beperken: je kunt met deze tankkaart ook terecht bij o.a. Esso, Texaco, G&V, Haan en nog vele andere merken. Zo kun je met één enkele kaart tanken bij bijna 1.700 tankstations in België, Nederland en Luxemburg.

 

De voordelen van de multimerkentankkaart van MAES

Dat je je wagen dankzij de MAES tankpas zonder zorgen bij bijna 1.700 stations kunt laten volgooien, is natuurlijk bijzonder gemakkelijk. Maar die optimale dekking – die met een eigenmerkentankkaart lang niet zo vanzelfsprekend is – vormt niet eens het enige voordeel. Wat dacht je van …

 • Kortingen op al je tankbeurten in België (behalve langs autostrades)
  Met de MAES tankkaart tank je altijd tegen een uiterst scherpe prijs. En niet alleen zijn de brandstofprijzen extra voordelig; je MAES tankkaart zelf is dat ook, want je vraagt ze volledig gratis aan.
 • Transparante facturatie
  Je behoudt bovendien de controle over je brandstofkosten, omdat je een maandelijkse factuur krijgt die uiterst gedetailleerd en transparant is. Geen gedoe meer met bonnetjes!
 • Uitgestelde betaling via facturatie
  Door die periodieke afrekening profiteer je ook elke maand van gratis krediet.
 • Veilig tanken
  Met de multimerkentankkaart van MAES zijn jij en je werknemers beschermd tegen fraude en diefstal. Dankzij je persoonlijke pincode (die je aan de door ons beheerde stations zelf kunt kiezen en wijzigen) ben jij de enige die met je tankkaart aan de slag kan!
 • Tankkaart voor België
  De MAES tankkaart staat tot je dienst in België, Nederland en Luxemburg. Kies je bovendien voor de extra’s van de MAES Mobility Card, dan kun je buiten België terecht bij alle stations in Europa waar je met Visa kunt betalen. Bovendien geeft die kaart je toegang tot een handige app, waarmee je onder meer treintickets kunt kopen, kunt zien waar de dichtstbijzijnde parkeerplek of carwash is, hoeveel je al getankt hebt, en ga zo maar door.
 • Online beheer van je kaart(en)
  Aan de tankpas van MAES is een handige online module gekoppeld: ‘Mijn MAES’. Via die beheermodule check je niet alleen jouw persoonlijke profiel; als werkgever hou je er ook het verbruik van je werknemers nauwlettend mee in de gaten, en kun je onder meer kaarten deactiveren.

Ga naar Mijn Maes

 

Bij welke merken kan ik tanken met de MAES tankkaart?

Je tankt met de tankkaart van MAES onder andere bij:

Maar evengoed bij de volgende merken:

 • G&V
 • PMO
 • DeSimpel
 • Vissers
 • Firezone
 • Pitpoint

Zoek het dichtstbijzijnde tankstation

Geef je postcode of gemeente in

Fleet tankkaarten voor gebruik bij meerdere merken

Dit type tankkaart is ideaal voor wie een grote vloot beheert, al dan niet met verschillende soorten wagens met elk hun eigen brandstofnoden. Het ruime netwerk van MAES heeft alles in huis voor de meest gevarieerde wagenparken, van AdBlue tot CNG en LPG. Zo geef je je chauffeurs alle vrijheid.

 

Een multimerkentankkaart voor je transportbedrijf

Dankzij onze samenwerking met Eurowag, dat geïntegreerde mobiliteitsoplossingen aanbiedt voor transportfirma’s in heel Europa, profiteer je als transportbedrijf van extra uitgebreide diensten boven op de bekende service van MAES. De Eurowag tankkaarten – er zijn er meerdere op de markt, afgestemd op de verschillende types transporteurs die er baat bij hebben – zijn multimerkentankkaarten speciaal voor transportbedrijven. Zo tank je goedkoop bij 11.000 stations in heel Europa – niet alleen bij MAES, maar ook bij Shell, Gulf, Texaco, Mobil en Lukoil.

 

De kosten van een multimerkentankkaart

Een tankkaart waarmee je tankt bij meerdere merken hoeft niet duurder te zijn dan een merkeigentankkaart. Aan de MAES tankkaart zijn bijvoorbeeld géén extra kosten verbonden – denk aan ‘service fees’, opstartkosten of andere administratieve vergoedingen die je bij de meeste andere aanbieders betaalt – en toch kun je altijd rekenen op een voordelige prijs aan de pomp.

 

Het verschil tussen een multimerkentankkaart en een eigenmerkentankkaart

Het grote verschil tussen een multimerken- en een eigenmerkentankkaart zit natuurlijk al in de naam verscholen. Bij het laatste type kaart kom je alleen aan je trekken bij de eigen stations, terwijl je met een multimerkentankkaart bij meerdere merken kunt tanken (je kunt bijvoorbeeld tanken bij Esso met een kaart van MAES). Daaruit volgen nóg een aantal verschillen:

 • De dekkingsgraad
  Een multimerkentankkaart levert je logischerwijs een groter netwerk op.
 • De grootte van de kortingen
  Meestal geven eigenmerkentankkaarten niet alleen een korting op de officiële prijs, maar ook een extra korting aan de pomp. Met een tankkaart van MAES profiteer je echter evengoed van een mooie brandstofkorting en is de kaart aanvragen bovendien zelfs helemaal gratis.

 

MAES Mobility Card: multimerkentankkaart met extra opties

Heeft jouw team tot slot nood aan een tankkaart met nog méér opties? Dan is de MAES Mobility Card een goed idee. Met deze all-in-one tankkaart nemen je medewerkers zorgeloos het openbaar vervoer of huren ze een elektrische step.

Nog vragen over onze tankkaarten?

Neem gerust contact met ons op!