Prepaid tankkaart MAES: betaal nooit te veel

De MAES Prepaid tankkaart is de ideale tankkaart voor werknemers en werkgevers die graag weten waar ze aan toe zijn. Je laadt vooraf een bepaald bedrag op, en hop: tanken maar! Onze Prepaid tankkaart is bovendien gratis en biedt je een mooie brandstofkorting.

Vraag je MAES Prepaid tankkaart aan
Gratis en zonder verplichtingen
MAES - prepaid card
  • Leg vooraf je budget vast
  • Enkel te gebruiken in de MAES tankstations
  • Altijd de laagste brandstofprijs
  • Gratis aanvraag zonder bijkomende verplichtingen
  • Beheer je tankkaart online
  • Pas je code zelf aan

Wat maakt de MAES Prepaid-tankkaart uniek?

Jij bepaalt het budget, en daar krijg je heel wat voor terug. Want bij MAES bieden we een standaardkorting op de officiële maximumprijs in België. Is het aan de pomp toch goedkoper? Geen probleem, dan verrekenen we alleen het lagere pomptarief. Zo betaal je altijd de laagste prijs!

Betaal vooraf

Met de MAES PrePaid-tankkaart betaal je nooit meer dan het bedrag dat je op voorhand hebt opgeladen. Geen onaangename verrassingen dus. De perfecte oplossing voor wie zijn budget strak wil monitoren!

Enkel te gebruiken bij MAES

We hebben ruim 100 eigen tankstations. Hier kan je dus terecht met je MAES Prepaid tankkaart. Wens je toch een ruimer netwerk? Dit is mogelijk met onze standaard MAES tankkaart. Dankzij ons partnernetwerk kun je ook tanken bij ESSO, G&V, Bruno-group, Uhoda en PMO. Dat zijn meer dan 700 tankstations in België en Nederland. Vind hier het dichtstbijzijnde tankstation.

Altijd de laagste prijs

We bieden een standaardkorting op de officiële maximumprijs in België. Is het aan de pomp toch goedkoper? Geen probleem, dan verrekenen we alleen het lagere pomptarief. Zo betaal je altijd de laagste prijs!

Gratis aanvraag

Niet alleen de brandstofprijzen zijn bij MAES extra voordelig, ook de tankkaartvoordelen zijn indrukwekkend. Zo hoef je niet te betalen voor de aanvraag van je tankkaart. En daar staan geen kleine lettertjes tegenover. Bij ons geen minimumafname!

Online beheer

Voor welke bedrag heb je deze maand al getankt? Wanneer komt je volgende factuur eraan? De antwoorden hierop vind je allemaal in de persoonlijke onlinemodule van je tankkaart. Zo weet je op elk moment waar je aan toe bent.

Pas je code zelf aan

Het zijn maar vier cijfers. Maar als je de combinatie niet zélf kiest, ben je je pincode snel weer vergeten. Daarom kun je de code van je MAES-tankkaart personaliseren. Nooit meer miserie aan de pomp!

“Reeds tientallen jaren zijn wij voor 100% tevreden van de service, diensten en kwaliteit van Brandstoffen Maes. “

Present Cars - De Korenbloem
MAES topservice

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn MAES Prepaid Card opladen?

Indien je al een prepaid kaart hebt die je graag terug oplaadt, kan je ons even contacteren via mail en kan je dan het afgesproken bedrag overschrijven.

Kan ik de MAES Prepaid Card gebruiken als cadeaukaart?

Zeker en vast, je kan bij ons de kaart aanvragen en er vervolgens een bedrag op laten zetten. Dan kan deze kaart gewoon gebruikt worden als cadeaukaart.

Waar kan je overal terecht met je MAES prepaid kaart?

Met je MAES Prepaid kaart kan je terecht op onze eigen stations, dus niet op deze van onze partners. Je kan ze gemakkelijk selecteren op de stationfinder door “pre-paid” aan te vinken.

Welke limiet kan ik op mijn MAES Prepaid Card zetten?

Je kan kiezen welke limiet je op de kaart zet met een minimum van 50 €, hiervoor neem je best even contact op via mail.

Een tankkaart aanvragen was nooit zo eenvoudig

Vul het formulier in, en wij bezorgen snel jouw gratis tankkaart!

Gratis en zonder verplichtingen