VISA-kaart-betaalmiddel

Visa-kaart, in de vorm van een MAES Mobility Card

Tanken en parkeren zijn twee belangrijke zakelijke kosten die je kunt betalen met de mobiliteitskaart van MAES – maar daar houdt het natuurlijk niet op. Om de banden met klanten of leveranciers aan te halen, ga je misschien met hen lunchen of geef je hen af en toe een relatiegeschenk. Dankzij de MAES Mobility Card, die na autorisatie door de werkgever ook fungeert als een Visa-kaart, doe je al deze uitgaven zonder zorgen. Je hoeft namelijk geen bonnetjes bij te houden. Lees hier hoe dit precies in z’n werk gaat…

Bonnetjes bijhouden is verleden tijd

Hoewel je je tijdens je zakelijke activiteiten liever bezighoudt met de inhoud – zoals het klantencontact tijdens een dinertje – komt er ook heel wat administratieve rompslomp bij kijken. Je moet namelijk elk bonnetje bewaren en achteraf je kosten inbrengen in de vorm van een onkostennota. Tenzij… je een MAES Mobility Card gebruikt. Deze mobiliteitskaart doet namelijk ook dienst als betaalkaart, en ze houdt al je uitgaven netjes bij. Op het einde van de maand worden je onkosten gebundeld op één handige btw-factuur, samen met alle andere zakelijke kosten die je hebt gemaakt, zoals bijvoorbeeld voor het openbaar vervoer.

MAES mobiliteitskaart: overal in Europa waar je met Visa kunt betalen

Waar je de mobiliteitskaart van MAES nu precies kunt inzetten als betaalkaart? Mits toestemming van je werkgever kun je de MAES Mobility Card gebruiken op bijna alle Europese locaties die Visa als betaalmiddel aanvaarden. Je herkent de winkels, restaurants, tankstations en parkings die tot deze categorie behoren aan hun Visa-logo bij de ingang of aan de kassa.

Aangezien de Visa-kaart wereldwijd enorm veel gebruikt wordt, ben je met de MAES mobiliteitskaart óók verzekerd van een gigantisch netwerk. Over skimming of andere wanpraktijken hoef je je evenmin zorgen te maken: je MAES Mobility Card is voorzien van een EMV-chip die je privacy en veiligheid te allen tijde garandeert. Let wel op: bepaalde transacties, zoals gokken en erotisch getinte aankopen, zijn uitgesloten.

Volledige controle door de werkgever

Met een MAES Mobility Card behoudt de werkgever de volledige controle, op elk moment. Alle opties die deze mobiliteitskaart te bieden heeft – en dat zijn er heel wat – moeten namelijk een voor een geautoriseerd worden; standaard staan ze uit. Zo kom je als werkgever nooit voor verrassingen te staan en hou je touwtjes stevig in handen.

Mobiliteit beheren was nooit zo eenvoudig

Je mobiliteitskaart als betaalkaart gebruiken?