mobiliteitskaart-mobility-card-taxi-uber-ecab

Taxi, Uber of eCab? Maak je geen zorgen over de betaling dankzij de mobiliteitskaart van MAES

Soms moet het snel gaan, en dan wil je meteen in een taxi kunnen springen – bijvoorbeeld op zakenreis, wanneer je vlot naar het vliegveld, je hotel of een klant moet geraken. Het laatste waar je dan op zit te wachten, is een betaling die niet wordt geaccepteerd of een bonnetje dat je kwijtraakt, waardoor je de kosten niet kunt terugvorderen. Je hebt wel andere dingen aan je hoofd! Gelukkig doet de MAES Mobility Card ook dienst als betaalkaart voor taxiritten met een gewone taxi, met Uber en met eCab.

Taxiritten reserveren in België – en de rest van Europa

De MAES Mobility Card is dé manier om taxiritten te boeken en te betalen in Brussel (bij Taxis Verts), Antwerpen (bij Antwerp-Tax), Gent (bij Vtax) en Luik (bij Unitax). Bovendien bekostig je met de mobiliteitskaart van MAES jouw zakelijke taxiritten en die van je medewerkers bij elke taxiservice in heel Europa die Visa als betaalmiddel accepteert.

Ook voor Uber en eCab

Uber en eCab winnen elke dag aan populariteit. Deze internationale taxiservices hebben een eigen app waarmee je makkelijk een taxi kunt bestellen, en via de MAES Mobility Card word je rit verrekend met het mobiliteitssaldo op je kaart.

Internationale en nationale taxiritten op één factuur

De MAES Mobility Card is niet groot, en toch kun je er grootse dingen mee doen, zoals al je taxiritten in een handomdraai betalen. Je hoeft geen betaalbewijzen bij te houden: het bedrag wordt van je saldo gehouden, en in het geval van Uber en eCab gebeurt dat zelfs automatisch zodra je taxi verschijnt. Je hoeft je portefeuille dus niet eens meer boven te halen. Tijdens de periodieke afrekening krijg je een helder overzicht van alle taxi- en andere mobiliteitsuitgaven: zowel de nationale als de internationale taxiritten van jou en je medewerkers verschijnen gebundeld op één btw-factuur.

Mobiliteit beheren was nooit zo eenvoudig

Neem makkelijk de taxi en geniet van vele andere mobiliteitsvoordelen