mobiliteitskaart-mobility-card-premium-tankkaart

Een premium tankkaart voor bedrijven: de MAES Mobility Card

Met de MAES Mobility Card kunnen jij en je medewerkers een beroep doen op heel wat interessante diensten, zoals parking en tol betalen, maar ook een taxi reserveren of een hotel boeken. Met al die opties zou je bijna vergeten dat deze Een premium tankkaart voor bedrijven: de MAES Mobility Card mobiliteitskaart ook ‘gewoon’ dienstdoet als een tankkaart – en geen standaard tankkaart, maar een premiumversie! Waarom dat het geval is, doen we hier graag uit de doeken.

Goedkoop tanken, en altijd dichtbij

Met de MAES Mobility Card kan je tanken op onze MAES-stations. Bovendien zijn jij en je personeel zeker van een voordelige brandstofprijs. Gedaan met rondrijden op zoek naar de meest voordelige tankbeurt, dus!

Wil je bij nóg meer stations kunnen tanken, ook al betekent dat dat je de MAES-korting aan je voorbij moet laten gaan? Soms is een brede dekking inderdaad het allerbelangrijkste om niet voor verrassingen te komen staan. Daarom kan je met de MMC tanken bij alle stations in Europa die VISA accepteren. Als werkgever kun je per mobiliteitskaart de houder al dan niet toegang geven tot dit extrabrede netwerk. Bovendien kun je medewerkers ook al dan niet de bevoegdheid geven om met hun MAES Mobility Card in het buitenland te tanken.

Zakelijke tankkaart met handige app

Aan de MAES Mobility Card is bovendien een handige app verbonden: de Milo-app. Die gidst je onder meer naar het dichtstbijzijnde tankstation of laadpunt voor je elektrische wagen en geeft zicht op je actuele mobiliteitsbudget. Daarnaast laat de app je toe om op een-twee-drie je kilometerstand door te geven of je transacties te categoriseren (niet alleen op privé-uitgaven of zakelijke uitgaven, maar ook onder meer op klantnaam of kostenpost). Je behoudt dus op elk moment de controle over je budget en de uitgaven per werknemer.

Geen gedoe meer met bonnetjes

Met de mobiliteitskaart van MAES maak je komaf met bonnetjes. Dat betekent niet alleen dat de kaart elke uitgave registreert – van parkeerticket tot hotelrekening – en je dus aan maximale btw-recuperatie doet, maar ook dat je een kluwen aan bonnetjes verruilt voor één factuur. Die periodieke afrekening is transparant en uiterst gedetailleerd. Je administratieve last vermindert met andere woorden aanzienlijk!

Mobiliteit beheren was nooit zo eenvoudig

Tank in het meest uitgebreide netwerk én profiteer van tal van andere mobiliteitsvoordelen.