mobiliteitskaart-mobility-card-parking-tol-betalen

Parking en tol betalen met de mobiliteitskaart van MAES

Van klantbezoeken tot vergaderingen bij partners: wie met de auto rijdt, moet hem ook kwijt kunnen, en dat is niet altijd vanzelfsprekend. De dichtstbijzijnde parkeergarage vinden, aanschuiven tot je kunt betalen, een kostennota opmaken en indienen, … Het zijn maar enkele van de uitdagingen waarmee jij of je medewerkers te maken krijgen. Lees hier hoe de MAES Mobility Card dienstdoet als handige parkeerkaart én je tegelijk toelaat om in een handomdraai tol te betalen.

Je parkeerkaart altijd op zak

Gebruikers van de MAES Mobility Card hebben meteen toegang tot de Milo-app, die hen onder meer toont waar de dichtstbijzijnde parkeergarage zich bevindt. Je kunt met je mobiliteitskaart terecht in parkings van onder meer Q-park, Interparking, Apcoa, Vinci en B-parking (bij de NMBS-stations). Eenmaal daar aangekomen, gebruik je je MAES Mobility Card gewoon om te betalen – niet alleen in België, maar ook in de rest van Europa. Aan parkeerautomaten op straat die compatibel zijn met Visa, op de luchthavens in de Benelux, Frankrijk en Duitsland, of in het NMBS-station betaal je evengoed met je MAES mobiliteitskaart. Een extra handigheidje op de luchthaven van Zaventem: je kunt er zelfs valet-parking mee betalen.

Je parkeersessie mobiel starten en stoppen

Liever mobiel betalen? Dat kan momenteel via de Milo-app enkel bij Parkmobile, maar hou onze website zeker in de gaten om te weten wanneer je bijvoorbeeld ook via Yellowbrick en andere aanbieders mobiel kunt parkeren. We voeren het aantal aangesloten parkeerapps namelijk stelselmatig op!

Hoe het dan precies werkt? Neem je Milo-app bij de hand, en je kunt je parkeersessie met één tik op het scherm starten en beëindigen. Je parkeerkosten worden dan automatisch van het bedrag op je MAES Mobility Card afgetrokken én verzameld op je periodieke btw-factuur.

Tol betalen met je mobiliteitskaart

Ook tol betalen om door betaaltunnels, over bruggen of op tolwegen te rijden, doe je eenvoudigweg met de MAES Mobility Card – en dat in heel Europa, in alle doorgangen waar je met Visa kunt betalen. Aan de Liefkenshoektunnel moet je wel extra aandachtig zijn, want daar kun je alleen bij de bemande betaalpunten terecht.

Mobiliteit beheren was nooit zo eenvoudig

Parkeren, tol betalen en genieten van tal van andere mobiliteitsvoordelen.