mobiliteitskaart-mobility-card-openbaar-vervoer-bus-trein-tram

Het openbaar vervoer nemen: trein, tram, metro en bus

Het openbaar vervoer maakt vandaag een cruciaal onderdeel uit van onze zakelijke mobiliteit. Verplaatsingen voor het werk gebeuren lang niet meer alleen met de auto, maar ook met de tram, bus en trein, al dan niet aangevuld met een ritje met de (deel)fiets of (deel)step. Of die bonte verzameling van trein- en tramticketjes dan voor jou extra administratieve rompslomp betekent? Helemaal niet. Alle verplaatsingen met het openbaar vervoer verschijnen gewoon op één periodieke factuur, die ook mobiliteitsuitgaven zoals taxi– of parkeerkosten oplijst.

Treinticket kopen met je mobiliteitskaart

Via de Milo-app die gekoppeld is aan de MAES Mobility Card koop je in een handomdraai je treintickets bij de NMBS. Bovendien kunnen jij en je medewerkers elke treinrit categoriseren. Is het een woon-werkverplaatsing, is het een verplaatsing naar een klant of hoort de rit bij nog een andere kostenpost, dan voeg je gewoon extra informatie toe. Kostennota’s en bonnetjes handmatig verwerken is met andere woorden voorgoed verleden tijd, en dat betekent een administratieve vereenvoudiging van formaat.

Van eenmalige busrit tot abonnement

Nemen jij en je werknemers de bus? Dan kunnen jullie je tickets van De Lijn rechtstreeks aanschaffen via de Milo-app – tenminste, als jullie MAES Mobility Card-houder zijn! Ook een abonnement bij De Lijn activeer en betaal je met je mobiliteitskaart. Eventuele kortingen die bepaalde steden of gemeenten aan hun inwoners cadeau doen, worden automatisch verrekend.

Brussels openbaar vervoer

Tot slot maakt de MAES Mobility Card het makkelijk om het openbaar vervoer te nemen in Brussel, inclusief de metro. Met deze mobiliteitskaart kun je namelijk terecht bij de betaalautomaten van GO en aan de loketten van Bootik en Kiosk. Werk je met de MOBIB-kaart? Dan koppel je die gewoon aan je MAES Mobility Card!

Mobiliteit beheren was nooit zo eenvoudig

Makkelijk het openbaar vervoer nemen en tal van andere mobiliteitsvoordelen?