carwash-auto-wassen

Regelmatige carwashbeurten

Je auto is je uithangbord. Je wil zelf comfortabel en proper zitten als je naar een verre vergadering moet rijden, maar je arriveert natuurlijk ook liever met een blinkende dan met een bestofte wagen bij (toekomstige) klanten of andere zakenrelaties. Op elk moment goed voor de dag komen met je auto vraagt wel om regelmatige carwashbeurten. Als je van je werkgever toestemming hebt om met je MAES Mobility Card naar de carwash te gaan, kun je gelukkig eenvoudig terecht bij elke wasstraat in Europa die Visa accepteert als betaalmiddel.

Onderweg nog even naar de carwash

Ben je al op pad als je plots beseft dat je auto er eigenlijk niet op zo’n best uitziet? Dan kun je via de Milo-app (die bij de MAES Mobility Card hoort) in een-twee-drie opzoeken welke carwash er op jouw route ligt. En dat kun je trouwens ook buiten België: voor de hele Benelux krijg je een overzicht van de dichtstbijzijnde locaties. Selecteer een filiaal, en de app brengt je er meteen naartoe! Ter plekke betalen, dat doe je natuurlijk met je MAES mobiliteitskaart.

Tijd besparen dankzij de MAES Mobility Card

Wie veel op de baan is, spaart op een maand tijd aardig wat bonnetjes bij elkaar. Puilt je portefeuille uit of speel je regelmatig een ticketje kwijt, waardoor je geen onkostennota kunt indienen? Dan hoor je vast graag dat, dankzij de mobiliteitskaart van MAES, al jouw carwashbezoeken op het einde van de maand gewoon automatisch op één handige factuur verschijnen, samen met alle andere zakelijke kosten die je hebt gemaakt, zoals voor parking en tol of voor shared mobility.

De voordelen van de MAES mobiliteitskaart

Als je de trotse eigenaar bent van de MAES mobiliteitskaart bespaar je dus niet alleen geld (want je bent altijd zeker van de meest voordelige tankbeurt), maar ook tijd: je vindt altijd meteen een carwash in je buurt dankzij je app, je betaalt probleemloos met je MAES Mobility Card op alle locaties in Europa die Visa aanvaarden én je hoeft je om de administratie verder geen zorgen te maken.

Mobiliteit beheren was nooit zo eenvoudig

Naar de carwash wanneer het je past?