De tankkaart voor elektrisch laden van MAES: De MAES Hybrid Card

Met de nieuwe MAES hybrid kaart kan je niet alleen tanken maar ook voor maar 1 euro per maand (exclusief opladen) gebruik maken van het grootste oplaad netwerk verspreid over héél Europa. Zo kan je met je elektrische of hybride wagen overal laden in België en daar buiten! Heb je al tankkaarten bij MAES, contacteer ons dan gewoon via contact of mail en laat weten hoeveel Hybrid Cards je nodig hebt. 

  • Ruim 200.000 laadpunten in Europa
  • Laag tarief van €1/ maand voor de Hybrid kaart
  • Pas de code van je kaart zelf aan
  • Maandelijkse transparante factuur
  • Makkelijk online beheer
  • Dezelfde handige eigenschappen van je gewone tankkaart

Waarom de MAES Hybrid Card de beste keuze is:

Met de MHC heb je al de vertrouwde kwaliteitsvolle eigenschappen van je gewone tankkaart met daarbij nog eens een enorm groot netwerk van laadpunten verspreid over héél Europa. Zo kan je met je gewone wagen, hybride wagen of elektrische wagen steeds terecht bij een tankstation of laadpaal. En deze kaart heb je al voor maar €1 euro per maand.

Heb je al tankkaarten bij MAES, contacteer ons dan gewoon via contact of mail en laat weten hoeveel Hybrid Cards je nodig hebt. 

Ruim 200.000 oplaadpunten in Europa

Het netwerk van publieke laadpunten groeit elke dag gestaag verder over héél Europa. Deze laadpunten zijn al vindbaar in de meeste navigaties, maar hier kan je een overzicht krijgen van al de locaties in België en de rest van Europa. Zo zie je makkelijk met één oogopslag het uitstekende netwerk waarvan je met de MAES Hybrid Card kan van genieten.

Laag tarief van €1/maand

Voor maar 1 euro per maand krijg je naast de gewone tankkaart eigenschappen ook het hele elektrische netwerk van Blue Corner erbij. Dit zijn laadpunten verspreid over België en Europa. Zo kan je genieten van een uitstekend netwerk in je buurt, maar kan je ook met je elektrische wagen of hybride wagen zo op reis vertrekken.

Pas je code van je kaart zelf aan

Het zijn maar vier cijfers. Maar als je de combinatie niet zélf kiest, ben je je pincode snel weer vergeten. Daarom kun je de code van je MAES Hybrid Card personaliseren. Nooit meer miserie aan de pomp of laadpaal!

Maandelijkse transparante factuur

 Alles krijg je elke maand op een transparante duidelijke factuur. Zowel je tanktransacties als het opladen krijg je maandelijks in je mailbox op één handige factuur

Online beheer met tal van voordelen

Voor welk bedrag heb je deze maand al getankt of opgeladen? Wanneer komt je volgende factuur eraan? De antwoorden hierop vind je allemaal in de persoonlijke online module van je tankkaart. Zo weet je op elk moment waar je aan toe bent, en volg je het tankgedrag van je personeel op de voet.

Dezelfde handige eigenschappen van je gewone tankkaart

Met je MAES Hybrid Card geniet je niet enkel van de oplaadpunten, maar ook van alle vertrouwde eigenschappen van je gewone MAES tankkaart. Zo kan je ook steeds terecht op alle tankstations van ons uitstekend netwerk van 1700 locaties over de Benelux.

Blue Corner

MAES werkt samen met Blue corner om je te voorzien van een betrouwbaar en groot netwerk voor elektrisch laden. Zo kan je niet enkel elektrisch laden om in jouw buurt rond te rijden, maar zo kan je ook met de MAES Hybrid Card en jouw elektrische wagen op reis vertrekken.

Heb je al tankkaarten bij MAES, contacteer ons dan gewoon via contact of mail en laat weten hoeveel Hybrid Cards je nodig hebt. 

Hybrid Card bestellen?

Veelgestelde vragen

Ik heb een Tesla, kan ik ook gebruik maken van de MAES Hybrid Card?

Nee,enkel Tesla heeft haar eigen netwerk wat geen onderdeel is van het grote Europese interoperabiliteitsnetwerk waar wij met onze Hybrid Card deel van uitmaken.

Wanneer komen de laadtransacties op de factuur?

Je bent van ons gewend dat alle tankbeurten van de maand op één factuur terecht komen. Het verwerken van laadbeurten gebeurt helaas met een maand vertraging. Dit heeft te maken met de huidige manier van werken door de exploitanten van laadpalen, hier hebben wij geen invloed op. De laadtransacties van de vorige maand mag je niet deze maar volgende maand verwachten.

Kan ik met de Hybrid Card ook gewoon tanken aan de pomp?

Met je MAES Hybrid Card geniet je niet enkel van de oplaadpunten, maar ook van alle vertrouwde eigenschappen van je gewone MAES tankkaart. Zo kan je ook steeds terecht op alle tankstations van ons uitstekend netwerk van 1700 locaties over de Benelux.

Waar kan ik overal opladen?

Het netwerk van publieke laadpunten groeit elke dag gestaag verder over héél Europa. Deze laadpunten zijn al vindbaar in de meeste navigaties, maar hier kan je een overzicht krijgen van al de locaties in België en de rest van Europa. Zo zie je makkelijk met één oogopslag het uitstekende netwerk waarvan je met de MAES Hybrid Card kan van genieten.

Hangt er een vaste kost aan de Hybrid Card?

Voor maar 1 euro per maand krijg je naast de gewone tankkaart eigenschappen ook het hele elektrische netwerk van Blue Corner erbij.

Ik heb al gewone MAES tankkaarten, hoe bestel ik best een Hybrid Card?

Je kan dan best even een mailtje sturen naar de tankkaartendienst en daar geef je in hoeveel Hybrid Cards je wenst.

Een hybrid tankkaart aanvragen was nooit zo eenvoudig

Indien je al tankkaarten hebt kan je steeds een mailtje sturen!