De gratis tankkaart voor bedrijven van MAES: boordevol voordelen!

De tankkaart voor bedrijven van MAES maakt jouw leven én dat van je werknemers comfortabeler en goedkoper. Zo heb je altijd een tankstation vlakbij. Bovendien vraag je de tankpas gratis aan en levert ze je een mooie brandstofkorting op.

Tankkaart aanvragen
Gratis en zonder verplichtingen
MAES tankkaart
  • Multimerken tankkaart: 1700 tankstations ter beschikking
  • Altijd een scherpe brandstofprijs voor je personeel
  • Gratis aanvraag zonder bijkomende verplichtingen
  • Onze tankpas voor bedrijven beheer je makkelijk online
  • Pas de code van je tankpas zelf aan
  • Maandelijkse transparante factuur

Tankkaart voor bedrijven: waarom MAES de beste keuze is

We zouden zelf niet durven beweren dat de MAES tankkaart voor bedrijven zonder meer de beste tankkaart is (we laten het aan jou om te vergelijken), maar ze combineert sowieso wél het beste van twee werelden. Je kunt terecht bij bijna 1700 tankstations, zowel met vrachtwagens, bestelwagens als andere bedrijfswagens, en dat tegen een voordelige prijs. Zo tank je altijd goedkoop!

Multimerken tankkaart: 1700 tankstations

We hebben ruim 280 eigen tankstations. Maar daar houdt het niet op. Met onze multimerken tankkaart voor bedrijven kun je ook terecht bij ons partnernetwerk: Esso, Octa+, G&V, Bruno-group, Uhoda, Texaco en PMO in België en ondertussen ook bij Esso, Texaco, Haan en Vissers stations in Nederland en bij de Esso stations in Luxemburg. Dat zijn bijna 1700 tankstations in de Benelux. Vind hier het dichtstbijzijnde tankstation.

Altijd een scherpe prijs voor je werknemers

Wij geven aan de pomp steeds hoge kortingen om een gunstige en competitieve prijs te garanderen. Zo betaal je nooit te veel! We rekenen wel de pompprijs aan in het buitenland, in de stations langs de snelweg en het Brucargo-station in Zaventem.

Goedkoop tanken, gratis aanvragen

Niet alleen de brandstofprijzen zijn bij MAES extra voordelig (zowel in Antwerpen en Limburg als in Oost- en West-Vlaanderen), ook de tankkaartvoordelen zijn indrukwekkend. Zo kun je je tankpas gratis aanvragen. En daar staan geen kleine lettertjes tegenover. Bij ons geen minimumafname!

Online beheer met tal van voordelen

Voor welk bedrag heb je deze maand al getankt? Wanneer komt je volgende factuur eraan? De antwoorden hierop vind je allemaal in de persoonlijke online module van je tankkaart. Zo weet je op elk moment waar je aan toe bent, en volg je het tankgedrag van je personeel op de voet. Een wagenpark beheren kan een hele klus zijn, maar de MAES tankpas is onder meer dankzij deze administratieve handigheden de ideale fleet tankkaart.

Pas de code van je tankkaart voor bedrijven zelf aan

Het zijn maar vier cijfers. Maar als je de combinatie niet zélf kiest, ben je je pincode snel weer vergeten. Daarom kun je de code van je MAES tankkaart voor bedrijven personaliseren. Nooit meer miserie aan de pomp!

Maandelijkse factuur

Bij MAES geen gedoe met tankbonnetjes. Je krijgt maandelijks transparante en gedetailleerde facturen die via domiciliëring van je rekening worden afgeschreven. Dankzij die periodieke afrekening profiteer je dus ook elke maand van gratis krediet.

“Reeds tientallen jaren zijn wij voor 100% tevreden van de service, diensten en kwaliteit van MAES. “

Present Cars - De Korenbloem
MAES topservice

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een bijkomende tankkaart voor bedrijven aanvragen?

Een bijkomende tankkaart voor bedrijven kun je makkelijk zelf aanvragen via ons portaal of gewoon via e-mail.

Hoe kan ik mijn tankpas blokkeren?

Een tankpas blokkeren kun je makkelijk zelf via ons portaal of gewoon via e-mail.

Staat er een limiet op de MAES tankkaart voor bedrijven?

Onze tankkaart voor bedrijven komt altijd met een standaardlimiet van €250 per week. Die limiet kun je steeds laten verhogen of verlagen. Het is ook mogelijk om de limiet niet op weekbasis maar op maandbasis te zetten.

Kan ik meerdere tankkaarten voor bedrijven aanvragen?

Bij de tankkaartaanvraag kun je meteen al het gewenste aantal kaarten meegeven. Wil je later toch nog extra kaarten aanvragen voor je werknemers, dan kan dit via ons portaal of via e-mail.

Bestaan er verschillende soorten tankkaarten voor bedrijven?

Met een MAES tankkaart voor bedrijven profiteren jij en je personeel altijd van een voordelige prijs, maar als werkgever heb je de keuze uit een gewone tankkaart voor bedrijven en eentje met verplichte kilometerstandingave, zodat je het verbruik van je werknemers gericht kunt controleren en eventuele fraude meteen opmerkt.

Heeft Maes ook tankkaarten voor zelfstandigen?

Ja, je kan bij Maes ook terecht voor een tankkaart voor zelfstandigen.

Hoe regel ik de BTW in het buitenland?

Nu dat we met ons netwerk over de landsgrenzen heen gaan, geven we je ook graag wat meer info over de BTW. MAES heeft nu ook een Nederlands & Luxemburgs BTW-nummer. Hierdoor zullen we de facturen vanaf nu inclusief Nederlandse & Luxemburgse BTW opmaken voor de tankbeurten in het buitenland.

Deze BTW kun je zelf online terugvragen via Intervat/VatRefund, of je kan dit laten doen onze partner VAT-IT. MAES heeft met hen een gunstig tarief onderhandeld (20% van het BTW bedrag op basis van no cure no pay) om je BTW terug te vragen. Stuur in dat geval een mailtje naar maes@vatit.com en zij nemen contact met je op.

Een tankkaart voor bedrijven aanvragen was nooit zo eenvoudig

Vul het formulier in, en wij bezorgen snel jouw gratis tankkaart!

Gratis en zonder verplichtingen