Goedkoop tanken in West-Vlaanderen? Vertrouw op MAES

West-Vlaanderen heeft heel wat moois te bieden: van de Brugse Menenpoort en maar liefst zeven belforten tot tal van natuurparken en, uiteraard, de kust. Als je een bedrijf hebt in de provincie, dan ben je misschien minder geïnteresseerd in de toeristische trekpleisters, en meer in accommodatie die het leven van jou en je werknemers makkelijker maakt. Maar ook op dat vlak zit je goed, zeker als jullie vaak met bedrijfswagens onderweg zijn, want je kunt in West-Vlaanderen … bijzonder goedkoop tanken! Niet overal natuurlijk, maar wel bíjna overal: met de MAES tankkaarten voor bedrijven heb je namelijk altijd een tankstation met democratische prijzen in de buurt.

 

Tankkaart voor bedrijven gratis aanvragen

 

Goedkoop tanken met MAES

De beste brandstof aan de laagste prijs: check. Onze pomprijzen behoren tot de scherpste in de regio, maar dat is zelfs niet alles: je krijgt er nog eens een uitstekende service bovenop. Zo zijn heel wat van onze stations voorzien van een bandenblazer of een self-service carwash. Kijk snel op onze Station Finder hieronder om te zien waar je terechtkunt met onze tankpas voor professionals.

Zoek het dichtstbijzijnde tankstation

Kies uit bijna 1700 tankstations

De voordelen van een multimerkentankkaart

De MAES tankkaart voor bedrijven is een multimerkentankkaart. Dat betekent dat we je niet alleen met open armen ontvangen in onze eigen stations, maar evengoed in de stations van onze partners.  En dat zijn niet de minsten! Zo behoren bijvoorbeeld Esso, Texaco, Octa+, G&V en PMO tot ons uitgebreide netwerk. Het resultaat? Jouw medewerkers tanken altijd goedkoop in de buurt, of ze nu op weg zijn naar huis of naar een klant.

 

Gratis tankkaart aanvragen

Met de MAES tankpas kun je niet alleen je wagen volgooien voor weinig geld; de kaart op zich kost ook helemaal niets. Je vraagt ze gratis aan en je hoeft geen rekening te houden met minimumafnames of maandelijkse kosten.

Waar wacht je nog op? Vraag de MAES tankkaart voor bedrijven aan.

Nog vragen over onze tankkaarten?

Neem gerust contact met ons op!