Goedkoop tanken in Oost-Vlaanderen? Met MAES natuurlijk!

Als zelfstandige of zaakvoerder heb je wellicht andere dingen aan je hoofd dan de tankkaart die jij of je eventuele medewerkers gebruiken om hun bedrijfswagen vol te gooien. En toch is de keuze van zo’n tankpas géén detail! Goedkoop tanken betekent natuurlijk dat je heel wat kosten uitspaart – waardoor je weer in andere dingen kunt investeren – terwijl een tankkaart met een brede dekking je team niet onnodig laat rondtoeren op zoek naar een tankstation waar ze met hun kaart terechtkunnen. Opnieuw tijdswinst, en dus financiële winst. Gevestigd in Oost-Vlaanderen? Dan is MAES de ideale tankkaartaanbieder voor jou.

 

MAES: brede dekking in Oost-Vlaanderen

Medewerkers die kilometers om moeten rijden terwijl ze, op weg naar een klant of een event, met een laag brandstofpeil geconfronteerd worden, raken terecht gefrustreerd. Gelukkig bespaar je hun dit gevoel met een MAES tankkaart voor bedrijven. Dankzij onze tankpas heeft je team overal in Oost-Vlaanderen een tankstation in de buurt – van Aalst tot Zulte. We hebben namelijk niet alleen een heel aantal eigen stations ter beschikking, maar ook een partnernetwerk waartoe onder meer Esso, Texaco, Octa+, G&V, PMO en andere merken behoren. Benieuwd welke tankstations in Oost-Vlaanderen de MAES multimerkentankkaart aanvaarden? Raadpleeg onze Station Finder hieronder, en je ziet het meteen.

 

Tankkaart voor bedrijven gratis aanvragen

Zoek het dichtstbijzijnde tankstation

Kies uit bijna 1700 tankstations

Goedkoop tanken in Oost-Vlaanderen

Goedkoop tanken in Oost-Vlaanderen wordt extragemakkelijk met een MAES tankpas op zak. Onze pompprijzen behoren namelijk tot de laagste in de streek. Je krijgt kortingen op al je tankbeurten in Oost-Vlaanderen, behalve langs de autosnelweg. En maak je geen zorgen: dat voordeel gaat niet gepaard met vervelende addertjes onder het gras. Zo kost het helemaal niets om je MAES tankkaart aan te vragen, en zijn er geen maandelijkse kosten of minimumafnames aan verbonden. Handig!

 

Weinig kosten, weinig administratie

Je medewerkers kunnen goedkoop tanken waar ze ook zijn, en jij … jij behoudt intussen het overzicht op de kosten die ze al gemaakt hebben dankzij de heldere onlinebeheermodule. Kaarten deactiveren is ook geen probleem via die onlinemodule, terwijl je werknemers hem kunnen gebruiken om hun persoonlijk profiel (met onder meer hun pincode) te raadplegen of aan te passen.

Goedkoop tanken in Oost-Vlaanderen? Vraag snel je gratis tankkaart voor professionals aan.

Nog vragen over onze tankkaarten?

Neem gerust contact met ons op!