Goedkoop tanken in Limburg? Daar heb je MAES voor!

Heb je een zaak in de provincie Limburg, en stuur je je team vaak met de bedrijfswagen de baan op naar klanten of leveranciers? Of doe je zelf veel kilometers als zelfstandige dienstverlener, adviseur of verkoper? Dan is het zaak om over een tankkaart te beschikken die snel en goedkoop tanken mogelijk maakt, of jij en je medewerkers nu in Alken of in Zutendaal moeten zijn. Hier ontdek je hoe de tankkaarten van MAES aan die wens tegemoetkomt.

 

Tankkaart voor bedrijven gratis aanvragen

 

MAES maakt goedkoop tanken mogelijk

MAES is niet alleen synoniem met een uitstekende service, maar ook met goedkoop tanken. Dankzij onze tankkaart voor bedrijven betaal je nooit een cent te veel. Benieuwd welke stations in Limburg je MAES tankkaart aanvaarden? Raadpleeg onze Station Finder: je ziet meteen waar je moet zijn. Geef linksboven je postcode of gemeente in, en onze website doet de rest. Wist je dat je bovendien ook op brandstoftype en zelfs betaalmethode kunt filteren? Handig!

Zoek het dichtstbijzijnde tankstation

Kies uit bijna 1700 tankstations

Multimerkentankkaart, brede dekking

Goedkoop tanken is één ding, maar je wil je medewerkers natuurlijk geen kilometerlange omwegen laten maken voordat ze hun wagen kunnen volgooien. Gelukkig ben je met MAES zeker van een goede dekkingsgraad. Er is met andere woorden altijd een tankstation in je buurt – ofwel een eigen MAES tankstation, ofwel een station van een van onze partners. Je leest het goed: met een MAES tankpas kun je ook terecht bij Esso, Texaco, Octa+, Bruno en andere merken, want je hebt een multimerkentankkaart op zak!

 

Tankkaart aanvragen? Volledig gratis

Wie nog zit te wachten op het spreekwoordelijke addertje onder het gras moeten we ‘teleurstellen’. Je kunt niet alleen goedkoop tanken met je MAES tankkaart, maar daar staan ook geen kleine lettertjes tegenover. We vragen bijvoorbeeld geen minimumafname en rekenen gaan maandelijkse kosten aan, en je tankkaart aanvragen is volledig gratis.

Klaar om goedkoop te tanken? Vraag onze gratis tankkaart voor bedrijven aan.

Nog vragen over onze tankkaarten?

Neem gerust contact met ons op!