Maes_Goedkoop_tanken_Antwerpen

Goedkoop tanken in Antwerpen dankzij MAES

Wie in de provincie Antwerpen als zelfstandige vaak de baan op moet, wil natuurlijk vlot op zijn of haar bestemming geraken. Dat geldt ook voor wie werknemers in dienst heeft die regelmatig achter het stuur zitten om klanten te gaan servicen of adviseren, of om prospecten te gaan overtuigen. Dat betekent dat je er niet alleen over waakt dat je bedrijfswagens in prima conditie zijn, maar ook dat je je team de vrijheid geeft om snel en goedkoop te tanken – van Arendonk tot Zwijndrecht. Dat dat zeker niet te veel gevraagd is, bewijzen we met de MAES tankkaart voor bedrijven.

 

MAES: goed vertegenwoordigd in Antwerpen

MAES garandeert een brede dekking, zodat je medewerkers altijd een tankstation in de buurt hebben met een garantie op goedkoop tanken – in de provincie Antwerpen, maar ook daarbuiten. Daar zorgen niet alleen onze eigen stations voor, maar ook onze partners. Zo kun je met een MAES tankkaart voor bedrijven ook terecht bij Esso, Texaco, Octa+ en andere merken. De MAES tankpas is met andere woorden een multimerkentankkaart, en daar doet jouw team natuurlijk haar voordeel mee.

 

Goedkoop tanken in Antwerpen

Goedkoop tanken wordt extragemakkelijk met een MAES tankpas op zak. Onze pompprijzen behoren sowieso tot de laagste in de streek, en als dat niet het geval is, dan bieden we je gewoon een extra korting aan. Zo betaal je nooit te veel. In de stations langs de snelweg rekenen we wel de standaardpompprijs aan, maar ook die is meer dan fair! Benieuwd welke stations in Antwerpen – al dan niet langs de snelweg – je MAES tankkaart aanvaarden? Dat zie je in een oogwenk dankzij onze Station Finder hieronder.

Zoek het dichtstbijzijnde tankstation

Kies uit bijna 1500 tankstations

Gratis tankkaart aanvragen

En nog een interessante uitsmijter: dat je team goedkoop tankt met de MAES tankpas betekent niet dat de kaart zelf stukken van mensen kost. Wel integendeel, want een MAES tankkaart kun je volledig gratis aanvragen én zijn geen maandelijkse kosten of minimumafnames aan verbonden.

 

Tankkaart voor bedrijven gratis aanvragen

Nog vragen over onze tankkaarten?

Neem gerust contact met ons op!