De beste tankkaart kiezen voor je bedrijf

Je wil natuurlijk dat je werknemers alles ter beschikking hebben om hun job zo goed en zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Daarbij zijn niet alleen technologische hulpmiddelen als een smartphone en een laptop van tel; ook de nodige vervoersmiddelen moeten voorzien zijn, bijvoorbeeld om klantbezoeken vlot af te kunnen leggen en vergaderingen bij partners bij te kunnen wonen. Hebben je medewerkers een bedrijfswagen en een tankpas? Dan loont het de moeite om die laatste heel bewust te vergelijken. Hier lees je hoe je de beste tankkaart kiest voor jouw bedrijf.

 

De beste tankkaart: afhankelijk van de dekking

Stel jezelf om te beginnen de vraag wáár je medewerkers hun kaart vooral zullen bovenhalen. Dan blijkt vaak het nut van een brede geografische dekking, met tankstations in de buurt van al hun vertrouwde routes, maar overweeg ook de mogelijkheid om hen in het buitenland te laten tanken. Je merkt het al: de beste tankkaart is voor elk bedrijf een beetje anders, want niet iedereen stuurt zijn medewerkers bijvoorbeeld de landsgrenzen over.

Bij MAES heb je alleszins beide opties: onze multimerkentankkaart laat je team toe om bij onze eigen stations én bij de filialen van onder meer EssoTexaco en G&V te tanken. Je mensen hebben altijd wel een tankstation in de buurt in binnen- en buitenland. Je leest het goed: ook bij Esso, Texaco, Haan en Vissers in Nederland en bij de Esso stations in Luxemburg kunnen ze terecht met hun MAES tankkaart voor bedrijven. Bijna 1.700 stations in de Benelux: check.

 

Tankkaart voor bedrijven gratis aanvragen

Zoek het dichtstbijzijnde tankstation

Kies uit bijna 1700 tankstations

Tankkaart kiezen: ook de prijs speelt mee

Door te kiezen voor een tankkaart waarmee je goedkoop kunt tanken, bespaar je uiteraard heel wat geld. Bij MAES betaal je nooit een cent te veel, want onze prijzen behoren tot de laagste in de markt. En dat is niet alles, want je vraagt onze tankkaart voor bedrijven helemaal gratis aan én er is geen minimumafname aan verbonden.

 

Van personen- tot vrachtwagen

De criteria van wat voor jouw organisatie de beste tankkaart is, verschillen misschien ook afhankelijk van de samenstelling van je wagenpark – tenzij je voor de tankkaart van MAES kiest, want wij bieden de meest uiteenlopende brandstoffen aan, van AdBlue tot CNG en LPG, en hebben zelfs voor transportbedrijven services op maat dankzij onze samenwerking met Eurowag.

 

De beste tankpas = de minste administratie

Tot slot wil je het jezelf natuurlijk niet nodeloos moeilijk maken. Kijk daarom in je zoektocht naar de beste tankpas naar de administratieve extraatjes die de tankkaartaanbieders voor je in petto hebben, zoals een online beheerplatform waarop jij kunt zien hoeveel je medewerkers al getankt hebben, en waarop zij op hun beurt hun persoonlijke informatie kunnen raadplegen. MAES geeft alvast het goede voorbeeld met ‘Mijn MAES’. Bovendien groeperen we alle aankopen maandelijks op een transparante factuur, wat opnieuw heel wat administratief gemak inhoudt.

Nog vragen over onze tankkaarten?

Neem gerust contact met ons op!