MAES tankkaart: maak het jezelf makkelijk

MAES biedt de beste mobiliteitsoplossingen op de markt. Zo, dat is eruit. Maar wat betekent dat nu concreet? Hier maken we je wegwijs in de vele manieren waarop de MAES tankkaart voor bedrijven en de MAES Mobility Card jou een dienst kunnen bewijzen. Onze persoonlijke MAES service is natuurlijk altijd inbegrepen, maar we doen méér.

Voordelen van de MAES tankkaart

De MAES tankkaart voor bedrijven past perfect in je broekzak. Het is met andere woorden geen grote kaart, maar ze levert je wél grote voordelen op. Zo tank je met 1.700 stations altijd dichtbij. Bovendien garandeert je MAES tankpas je een mooie brandstofkorting – hoewel het niets kost om ze aan te vragen. Op het bijbehorende onlineplatform vind je bovendien meteen een helder overzicht van uitgaven en facturatie, en kun je je kaart(en) in een vingerknip deactiveren. Zin in een kaart die nóg meer kan? Dan zit je goed met de MAES Mobility Card, die tanken makkelijk maakt, maar ook parkeren, tol betalen of het openbaar vervoer nemen. De MAES Mobility Card is zelfs afgestemd op de allernieuwste ‘cash for car’-regeling.

Maak het verschil met een MAES kaart

MAES tankkaart

MAES tankkaart
voor bedrijven

De MAES tankkaart maakt je leven comfortabeler en goedkoper.

 • Met bijna 1700 tankstations altijd in je buurt
 • Altijd een scherpe brandstofprijs
 • Gratis aanvraag zonder bijkomende verplichtingen
 • Pas je code zelf aan
MAES mobility card

MAES Mobility Card
voor bedrijven

De beste mobiliteitskaart in de markt met de service van MAES.

 • Je mobiliteit blijft volledig onder controle
 • Maakt niet alleen tanken makkelijk, maar ook parkeren, tol betalen of het openbaar vervoer nemen
 • Plan je reis met de handige Milo-app
 • Maximale btw-recuperatie
MAES tankkaart zonder bedrijfswagen

Tankkaart zonder bedrijfswagen

Bij een tankkaart denk je wellicht meteen aan een bedrijfsauto. Toch hoeft die er niet per se bij te horen. Als je alleen een tankkaart ter beschikking wil stellen aan je medewerkers, kan dat perfect. Je moet er in dat geval wel over waken dat je medewerkers hun verplaatsingen telkens correct registreren, want de belastingdienst maakt een onderscheid tussen beroeps- en privéverplaatsingen en woon-werkverkeer. Op onze blog doen we de voor- en nadelen van een tankkaart zonder bedrijfswagen uit de doeken, en bespreken we onder meer het ‘voordeel alle aard’.

MAES tankkaart voor zelfstandigen

De MAES tankkaart is niet alleen de perfecte partner voor grote bedrijven. Werk je als zelfstandige in bijberoep, heb je een bvba of een vennootschap? Ongeacht je specifieke situatie levert de MAES tankkaart voor zelfstandigen je een heleboel voordelen op. Jij en/of je medewerkers tanken altijd aan een scherpe prijs bij meer dan 1.700 tankstations. De MAES tankkaart voor zelfstandigen laat zich bovendien vlot online beheren. Klaar voor administratieve vereenvoudiging, financieel voordeel en tijdswinst? Vraag je tankkaart meteen aan, gratis en zonder verplichtingen.

Tankkaarten vergelijken

Liever eerst de opties naast elkaar leggen? Groot gelijk. Om tankkaarten te vergelijken en zo te weten te komen wat voor jouw situatie de beste tankkaart is, moet je natuurlijk nakijken waar je aan een scherpe prijs kunt tanken – in eender welke provincie. De brandstofprijzen zijn bij MAES extra voordelig:

Daarnaast speelt onder meer de grootte van je vloot een rol voor je fleet tankkaart, en het type wagen waarmee je medewerkers rondrijden. En de dekkingsgraad? Die telt uiteraard ook mee. Met MAES zit je op dat vlak alvast goed, zoals je hieronder kunt ontdekken.

De MAES tankkaart is een multimerken tankkaart

Hoewel onze naam en ons logo op de MAES tankkaart en de MAES Mobility Card prijken, kun je met die handige kaarten bij veel meer stations terecht dan onze 280 eigen stations. Om jou een uitzonderlijk brede dekking te kunnen bieden, sloegen we de handen in elkaar met andere grote stations. Zo kun je met de MAES tankpas onder meer:

Met de kaarten van MAES haal je dus een multimerken-tankkaart in huis: dankzij ons uitgebreid partnernetwerk geniet je altijd de unieke MAES voordelen wat betreft kortingen, online beheer – en veel meer – ongeacht het merk van station.

Tanken in België

Als zaakvoerder wil dat je medewerkers met een gerust hart de baan op kunnen. MAES komt je tegemoet door een uiterst persoonlijke service te bieden in de stations en tegelijk over de brandstofprijs te waken. Met de MAES tankkaart voor bedrijven betaal je nooit een cent te veel en profiteer je van fikse kortingen. Bovendien zie jij als werkgever perfect waar je werknemers getankt hebben en wat dat kostte. We hebben zelfs een tankkaart voor bedrijven met verplichte kilometerstandingave, zodat je het verbruik van je werknemers gericht kunt controleren en eventuele fraude meteen opmerkt. Tanken in België doe je het slimst met MAES!

Tanken in de Benelux

Moeten je medewerkers vaak voorbij de landsgrenzen om hun job te kunnen uitoefenen? Geen probleem: ook tanken in de Benelux doe je met de multimerken-tankkaart van MAES. Ons ruim partnernetwerk omvat bijvoorbeeld Esso, Texaco, G&V en PMO in België; Haan, Firezone en Vissers in Nederland; en Esso in Luxemburg.

Op zoek naar het dichtstbijzijnde tankstation?

MAES is altijd in de buurt. Gebruik onze handige station finder om het dichtstbijzijnde tankstation te vinden. Je kunt de locator zelfs op je smartphone installeren om nóg sneller te weten waar je moet zijn en meteen via gps de weg naar het tankstation te vinden.

Opgelet: waar je ook tankt, wees op je hoede voor skimming. Gebruik nooit betaalautomaten die er abnormaal uitzien en scherm het toetsenbord af met je hand als je je pincode intoetst.

Zoek het dichtstbijzijnde tankstation

Geef je postcode of gemeente in

Online beheer van je MAES tankkaart

Benieuwd voor welk bedrag je werknemers deze maand al getankt hebben? Een factuur terug gaan opzoeken? Alle informatie omtrent je MAES tankkaart vind je gewoon… online! Dankzij het uitgebreide portaal volg je het tankgedrag van je personeel nauwlettend op en kom je nooit voor verrassingen te staan. Bovendien kun je in je persoonlijke online module makkelijk een bijkomende tankkaart voor bedrijven aanvragen of een tankpas blokkeren.

Ga naar Mijn Maes

 

Een tankkaart aanvragen

Zin om ook te profiteren van de vele voordelen van een MAES tankkaart voor professionals? Vraag ze aan in enkele eenvoudige stappen:

 • Geef het gewenste aantal tankkaarten en je btw-nummer in
 • Vervolledig en bevestig je gegevens
 • Klik op de bevestiging die je via e-mail ontvangt
 • Ontvang je tankkaart(en) na drie – vijf werkdagen (indien onze kredietcheck positief was)

Nadat je je kaart(en) hebt ontvangen, kun je je code makkelijk personaliseren, zodat je ze nooit vergeet. Je pincode aanpassen kan in elk MAES tankstation en in de tankstations van Desimpel.

Wil je een tankkaart aanvragen, maar geen idee dewelke precies? Ontdek de tips op onze blog om je keuze te vergemakkelijken.

Gratis tankkaart voor professionals aanvragen

 

De MAES PrePaid-tankkaart

Hou jij de financiële touwtjes graag strak in handen? Dan is de MAES PrePaid-kaart iets voor jou (én voor je werknemers). Jij bepaalt het budget, laadt dat vooraf op … en je bent klaar om te tanken. In tegenstelling tot onze multimerken-tankkaart kun je met de prepaid-tankkaart enkel bij Desimpel en bij onze eigen MAES stations terecht. Maar wees gerust, dan heb je nog keuze uit ruim 75 stations. Bovendien krijg je er altijd een voordelige brandstofprijs. Je kaart gratis aanvragen? Dat doe je via een eenvoudig formulier.

Nog vragen over onze tankkaarten?

Neem gerust contact met ons op!