MAES partnership met Eurowag

Recent heeft MAES een samenwerkingsverband gesloten met Eurowag. MAES zal als gevolg hiervan de diensten van Eurowag in België gaan aanbieden aan de transportsector in combinatie met de bekende service van MAES.

  • Eurovignette
  • EETS (Eén tolbox voor heel Europa)
  • Mastercard – Betaalkaart met nulsaldo
  • Administratieve afhandeling van BTW terugvorderingen
  • Beste brandstofprijzen in Europa

Wie is EuroWag of EW?

Eurowag is van oorsprong een Tsjechisch bedrijf dat ondertussen al 20 jaar bestaat en de snelst groeiende geïntegreerde mobiliteitsaanbieder in Europa is. Hun doel is om 1 oplossing aan te bieden voor alle transportbedrijven over heel Europa. Dit kan gaan van brandstoffen, tolbetalingen, belastingteruggave, wagenparkbeheer of algemeen advies. Ze zijn een speler op de Europese markt met een oplossing voor al de verschillende systemen binnen Europa.

Op dit moment zorgen verschillende tolsystemen ervoor dat je meerdere toestellen nodig hebt vooraleer je de grens over kan. EW/MAES levert één toestel en één kaart en is dus één partner waarmee je overal terecht kan in heel Europa.

SAMENWERKING

MAES is ondertussen een landelijke speler geworden en met onze tankkaarten hebben we zelfs een uitgebreid netwerk over heel de Benelux. Voor de tolheffing zorgen we samen met onze partner Satellic voor de tolheffing over heel België. We weten maar al te goed dat meerdere bedrijven heel Europa als hun markt zien. Dankzij onze samenwerking met Eurowag hebben we nu ook een volledig geïntegreerde Europese all-in-one dienst gericht op de Europese transporteur.

Eurovignet

Je kan via EW makkelijk je registreren voor het Eurovignette, deze kan je dan betalen met je Eurowag kaart. Dit is een volledig elektronisch systeem voor de tol te betalen in Denemarken, Luxemburg, Nederland & Zweden. Je kan deze kopen voor een dag, maand of jaar.

Interesse in het Eurovignette?

EETS

Eén handige on-board unit voor heel Europa. Zo hoef je maar één toestel meer in de vrachtwagen te hebben waarmee je in elk Europees land je tol kan betalen. Hongarije, Oostenrijk, Denemarken, Zweden, Slovenië, België,…

Neem hier een kijkje voor meer informatie over EETS

EW Mastercard – Betaalkaart met nulsaldo

Met deze kaart kan je er voor zorgen dat je chauffeurs problemen op de weg makkelijk kunnen oplossen. In real time zet je een bedrag op de kaart waardoor zij meteen al hun onverwachte onkosten kunnen betalen.

Klik hier voor meer info over de EW Mastercard

Eurowag tankkaart

Via onze partner EW kan je vanaf nu terecht over een netwerk met 11.000 stations over heel de Europa. En dit aan competitieve prijzen. Naast onze eigen stations kan je er terecht bij Shell, Gulf, Texaco, Mobil & Lukoil.

Een handig overzicht van alle kaarten heb je hier

“Reeds tientallen jaren zijn wij voor 100% tevreden van de service, diensten en kwaliteit van MAES. “

Present Cars - De Korenbloem
MAES topservice

Graag meer info?

Neem hier even een kijkje en laat weten waarmee we je verder kunnen helpen.