EW Eurowag kaart

Tanken in Europa met EW en MAES

Met onze handige MAES tankkaart kan je al terecht in heel de Benelux. Rijd je Europees ?  Dan kan je vanaf nu gebruik maken van de kaart van onze partner EuroWag. Met deze kaart kan je bij een rits van merken terecht. Naast onze eigen MAES, ESSO, OCTA+ stations kan je er mee terecht bij Shell, Gulf, Texaco, Mobil & Lukoil.

EW biedt verschillende kaarten aan.

Eurowag One: Met deze kaart kan je er op vertrouwen dat je transport soepel kan blijven lopen dat je de brandstofkost makkelijk onder controle kan houden. Deze post-paid tankkaart is een beveiligde betaaloplossing die speciaal is ontworpen door Eurowag voor grote en middelgrote transportbedrijven.

Eurowag Easy: Deze optie is een pay-as-you go oplossing voor alle brandstof en tol. Dit is ontworpen voor de kleinere bedrijven en geeft direct toegang tot tanken op een netwerk van 5000 stations. Hier zijn geen bankgaranties voor nodig en het geeft je naast de vrijheid op de baan ook de volledige controle over de uitgaves. Via een handig top-up systeem online zet je makkelijk geld op de kaart via een kredietkaart of bankoverschrijving. Via de account kan je naast geld opladen ook het verbruik van de voertuigen bekijken, evalueren, tolwegen registreren en facturen raadplegen.

Eurowag Vector: Deze kaart is speciaal voor freight forwarders, zo kan je makkelijk nieuwe transport onderaannemers in het systeem zetten. Krijg je hier een handig en makkelijk overzicht van. Het systeem kijkt steeds naar de betaaldata om betalingen over te schrijven zodat dit gunstig is voor de cashflow. Je kan ook een commissie op alle transacties zetten van tol & brandstoffen. Deze kan je zelf kiezen.

Eurowag Fleet: Deze kaart is vooral handig voor fleetmanagers, ze kunnen hiermee profiteren van kortingen op brandstofprijzen en alle transacties van brandstof & tol komen samen op één handige factuur. De weggebruikers profiteren dan weer van een netwerk van 5000 stations in Europa en een handige app voor het dichtstbijzijnde station te vinden.

Eurowag tankkaarten

Eurowag
One
Eurowag
Easy
Eurowag
Vector
Eurowag
Fleet
Voor wie?
Grote en middelgrote
transportbedrijven
Kleinere bedrijven en besteldiensten Freight-forwarders Bedrijven met een vloot van bedrijfsvoertuigen
Betalingscondities
Wekelijkse factuur
+14 dagen
Prepaid Wekelijkse   factuur
+ 14 dagen
Wekelijkse factuur
+ 14 dagen
Factuur
JA JA JA JA
Tankkaartnetwerk
11000 tankstations 5000 tankstations 5000 tankstations 5000
tankstations
Tol
21
Landen
21
Landen
21
Landen
BTW Teruggave
– Standaard BTW teruggave
– Accijnsheffing
– Netfacturatie
– Standaard BTW teruggave
– Accijnsheffing
– Standaard BTW teruggave
– Accijnsheffing
– Netfacturatie

 

Eurowag tankkaart

Neem hier even een kijkje en laat weten waarmee we je verder kunnen helpen.