Een tankkaart voor particulieren: dit zijn de voordelen

Tankkaarten worden doorgaans geassocieerd met bedrijfswagens. Werknemers gebruiken een tankkaart om hun professionele ritten te betalen, en in de meeste gevallen betalen ze er ook hun privéritten mee. Maar wist je dat je ook een tankkaart kunt aanvragen als particulier? Dat biedt heel wat voordelen. We lijsten de belangrijkste even voor je op. 

tankkaart particulieren

Tweewekelijkse factuur, geen gedoe 

Je doet elke maand zo veel betalingen, dat je het overzicht wel eens dreigt te verliezen. En geef toe: het voelt comfortabeler als je bepaalde uitgaven wat kunt uitstellen. Denk maar aan je betalingen met de creditcard. Wel, de MAES tankkaart voor particulieren biedt hetzelfde comfort. Je betaalt in elk station van ons netwerk met de kaart, en op het einde van de tweewekelijkse periode krijg je één factuur die alle kosten bundelt. Handig en overzichtelijk! 

 Aantrekkelijk prijsvoordeel 

Natuurlijk is kiezen voor een tankkaart ook een budgettaire keuze. Heb je het gevoel dat het goedkoper kan dan wat je nu betaalt aan de pomp? Dan is de MAES tankkaart zeker iets voor jou. We bieden namelijk een extra korting op de pompprijs tenzij er op het betreffende station al een korting van 12 cent of meer wordt gegeven op de officiële maximumprijs. Op die manier ben je altijd verzekerd van de laagste prijs! 

 Bovendien hoef je voor de tankkaart zelf helemaal niks te betalen. Die is gratis, terwijl je aan service niks inboet. Zo kun je bijvoorbeeld je uitgaven online beheren en weet je op elk moment waar je aan toe bent.  

 Altijd een tankstation in de buurt 

Bij MAES bieden we dankzij ons partnernetwerk een bijzonder hoge dekkingsgraad aan. Je kunt al bij meer dan 750 tankstations terecht. Inderdaad: je hoeft je nooit zorgen te maken als je tank bijna leeg is. 

 “Dus er is altijd een station bij mij in de buurt?” Jazeker, check zelf maar eens!