Een tankkaart aanvragen: waarop moet je letten?

Een bedrijfswagen voor je werknemers: dat betekent in de meeste gevallen ook voor iedereen een tankkaart aanvragen. Maar bij welke brandstofleverancier klop je daarvoor het best aan? En maakt het veel uit voor welke formule je kiest? Jazeker. Het verschil zit vaak niet alleen in de prijs, maar ook in de service. Wil je er op beide domeinen het maximum uithalen? Dan ben je bij MAES aan het juiste adres. Enkele argumenten op een rijtje.

Betalen of niet?

De prijs is wellicht een van de eerste zaken waar je op let bij de aankoop van een product. En we kunnen je geen ongelijk geven. Ook wanneer je een tankkaart aanvraagt, is de prijs mogelijk een doorslaggevende factor. Laten we beginnen met het goede nieuws: bij MAES is een tankkaart aanvragen helemaal gratis. Omdat we vinden dat je als ondernemer al genoeg kosten hebt. Maar dat is lang niet bij alle leveranciers het geval. Bij de meeste betaal je extra.

Waar kan ik met mijn tankkaart terecht?

Ook niet onbelangrijk: je wil niet het hele land afreizen om je tankkaart te kunnen gebruiken. Dat is niet alleen tijdverlies, het is ook bijzonder duur. Je gaat dan ook beter op zoek naar een leverancier met een dicht netwerk. Want elke kilometer telt. MAES heeft naast haar eigen stations gelukkig een uitgebreid netwerk van meer dan 700 tankstations, verspreid over heel België. Zo zijn we altijd dicht bij jou, en je profiteert overal van onze gunstige prijzen.

Service: wat mag je verwachten?

Als je een vraag of probleem hebt in de supermarkt, dan word je uiteraard graag meteen geholpen. Wij vinden dat zoiets ook moet kunnen als het over tanken gaat. Onze service, daar maken wij een staatszaak van. Tankkaart kwijt of gestolen? Even MAES contacteren, en je hebt de dag erop al een nieuwe tankkaart. Sneller kan niet!

De tankkaarten van MAES werken bovendien als een echte betaalkaart en zijn een bijzonder praktische manier om je brandstofuitgaven te beheren en te controleren. Jawel, dat kan allemaal online. Daar komt nog eens bovenop dat er geen kosten of een afnameverplichting verbonden zijn aan het gebruik van onze tankkaarten.

Overtuigd? Vraag snel je tankkaart aan!