mazout-tanken-tankstations-MAES

Petroleum kachels Zibro en Inverter

Overal waar je wenst, zorgt Zibro voor een warm onthaal. Je Zibro Kamin petroleum kachel heeft immers geen schoorsteen of installatie nodig. Je plaatst je Zibro werkelijk waar je wil. In de woonkamer, de hal, de garage, de veranda, het tuinhuisje of gewoon in de keuken. Dankzij haar lichte gewicht en de 2 stevige handgrepen verplaatst je haar moeiteloos.

Zuinig

Zibro is zeer zuinig in gebruik. Met slechts 0,1 liter per uur (per 1.000 watt) stook je het heerlijk warm. En razendsnel: in slechts 4 minuten bereikt zij haar volle vermogen. Dit komt omdat Zibro werkt op zuivere petroleum (een goedkope brandstof) en doordat je haar alleen plaatst waar je op dat moment warmte wenst.

Veelheid aan modellen

Zibro biedt een uitgebreide waaier van types, kleuren en modellen aan. Zoals de nieuwe Lasers, de kachels van de toekomst. Wil je meer informatie over de modellen en prijzen? Contacteer ons en wij bezorgen je graag de folder.

Zwavelvrij

Zibro petroleum zwavelvrij is speciaal voor het gebruik in alle Zibro kachels en alle andere verwarmingstoestellen met een wiek of laser. Voor een bepaald aantal kookfornuizen is dit het enige geschikte product.

Heb je vragen over dit product of wil je een bestelling plaatsen?

Neem contact met ons op!