Mazout/Gasolie Extra (EN590)

Gasolie Extra heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewone gasolie.

  • Een “schonere” verbranding: minder uitstoot van zwarte rook en minder kans op een verstopte roetfilter (10 ppm in vergelijking met 1.000 ppm voor traditionele stookolie)
  • Door zijn aanzienlijk lager zwavelgehalte trekt gasolie Extra duidelijk de groene kaart
  • Gasolie Extra is uitstekend geschikt voor alle types verwarmingsketels, zelfs voor de nieuwste generatie condensatieketels.

  • Supersnelle levering: binnen de 3 werkdagen.
  • Betalen via overschrijving, aan de chauffeur met cash of met bancontact.
  • Gemakkelijk informatie vragen en/of bestellen via 03 889 89 89 of via het aanvraagformulier.

Gasolie extra winterbeschermd

Elk jaar vanaf 1 december tot en met eind februari is onze gasolie extra ook winterbestendig tot -20°C, dus uitermate geschikt voor bovengrondse tanks en voor alle motoren en machines die onbeschermd tegen de koude door winter moeten. Er moet geen antistollingsadditief meer aan toegevoegd worden, dit product is vanuit de raffinaderij klaar voor gebruik.

Gebruik je gasolie voor landbouwdoeleinden?

Als je in het bezit bent van landbouwmachines met een commonrail-brandstofsysteem, is gasolie extra de optimale brandstof. Bij bepaalde constructeurs is het gebruik van gasolie extra zelfs verplicht om te kunnen genieten van de garantievoorwaarden.

Als je actief bent in landbouw, tuinbouw, visteelt of bosbouwwerkzaamheden, dan kun je misschien vrijgesteld worden van de accijnzen op petroleumproducten.

Gebruik je gasolie voor industriële doeleinden?

Als je in het bezit bent van machines van de nieuwste generatie, is gasolie extra de optimale brandstof. Bij bepaalde constructeurs is het gebruik van gasolie extra zelfs verplicht om te kunnen genieten van de garantievoorwaarden.

Personen of bedrijven die beschikken over installaties of voertuigen die gebruikt worden voor industriële toepassingen, moeten een accijnstoeslag betalen bovenop de accijnzen op gasolie verwarming.

Meer weten? Hier vindt u alle info over mazout.

Productfiche Gasolie Extra

Vraag hier je bestelling of offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.