Supremium - diesel

Dieselbrandstof

De dieselbrandstof die wij aanbieden, zowel thuis geleverd als aan onze benzinestations, is steeds van de hoogste kwaliteit. Wij garanderen je steeds dat dit product voldoet aan de Belgische kwaliteitsnormen.

Tijdens de maand november schakelen wij over naar dieselbrandstof van winterkwaliteit, zodat wij u vanaf begin december steeds een winterdiesel kunnen aanbieden met een CFPP-punt (staat voor cold filter plugging point oftewel de temperatuur waar beneden de brandstofpomp de diesel niet meer door de brandstoffilter kan trekken) van minus 20°C. Met deze diesel kan je dus zonder problemen de winter door.

Tip: De opslag van dieselbrandstof bij je thuis is op vlak van milieuwetgeving een zeer dure zaak geworden. Daarom hebben wij voor jou een heel eenvoudig en flexibel systeem voor de bevoorrading van je dieselbrandstof: de MAES-tankkaart.

Professionele diesel

Sinds 2009 kan men onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen om de bijzonder accijnzen op diesel terug te vorderen. Deze bijzondere accijnzen noemt men “professionele diesel”. Meer info kan hier terug vinden.

 

Productfiche Diesel

Vraag hier je bestelling of offerte aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.