MAES Zulte

ANDERE BRANDSTOFFEN bij MAES

Bij MAES kan je terecht voor een brede waaier aan brandstoffen. Niet enkel de traditionele producten hebben we in ons gamma. Maar ook voor onderstaande producten kan je steeds terecht bij ons. Bij MAES proberen we in te spelen op al jouw noden in verband met brandstoffen en mobiliteit!

MAES HVO

Bij MAES kunnen we, en dit als één van de eersten in België, HVO leveren. Deze brandstof is héél wat schoner dan de huidige diesel (die tegenwoordig al behoorlijk schoon is). HVO is een zogenaamde Hydrotreated Vegetable Oil. HVO is een 100% hernieuwbare diesel die het milieu veel minder belast. Dit mooie product bevat een kleiner aantal schadelijke stoffen in vergelijking met gewone diesel. Jammer genoeg krijgt dit momenteel nog niet de ondersteuning van de overheid die het verdient. Maar bij MAES blijven we geloven in HVO . Hier kan je er meer over ontdekken.

Petroleum Type C

Deze brandstof kan je gebruiken voor o.a. kachels, lampen, verwarming, branders,… Neem hier een kijkje voor meer informatie. Of contacteer ons voor een bestelling.

Industriële gassen

MAES is een verdeler van kwaliteitsvolle industriële gassen van Totalgaz en Air products.  Je kan voor meer info steeds hier terecht of je kan ons natuurlijk altijd contacteren voor meer informatie! Voor de flessen kan je steeds terecht bij ons tankstation in Rumst of op het hoofdkantoor van MAES in Bornem.

Veelgestelde vragen

Mijn kaart zit geblokkeerd in de automaat, wat nu?

Neem even contact op met ons en we helpen je met plezier verder.

Bij welke stations buiten MAES kan ik nog terecht met een MAES tankkaart?

Met MAES ben je zeker van een groeiend tankkaartnetwerk van nu al 1700 tankstations in de Benelux. Zelf hebben we een 300-tal stations onder eigen beheer en dit onder de kleuren MAES, OCTA+, DESIMPEL, SHELL & ESSO. Deze laatste 2 merken hebben ook stations in beheer door concullega’s. Maar je kan hier ook steeds terecht met je MAES kaart. Daarnaast kan je ook tanken bij TEXACO, G&V, PMO, FIREZONE, DE HAAN,…. Er zal altijd wel een station in je buurt zijn met de MAES tankkaart!

Hoe gebruik ik mijn tegoed bon?

Uw tegoedbon blijft 60 dagen geldig in het station van uitgifte. Om deze te gebruiken drukt u op het scherm en kiest u tanken, uw brandstof en pompnummer en daarna tegoed bon uw code ingeven en u kan  tanken

Voor het bedrag aangeven op de bon. Was u een toevallige passant neem dan contact op met ons en wij verzorgen de terugbetaling.

Waar kan ik lpg tanken?

Via onze handige stationfinder kan je makkelijk zien waar je overal terecht kan voor LPG. Gewoon filteren op het product en je krijgt de dichtstbijzijnde stations te zien

Waar kan ik petroleum tanken

Via onze handige stationfinder kan je makkelijk zien waar je overal terecht kan voor Petroleum. Gewoon filteren op het product en je krijgt de dichtstbijzijnde stations te zien

Waar kan ik gasolie tanken?

Via onze handige stationfinder kan je makkelijk zien waar je overal terecht kan voor Gasolie. Gewoon filteren op het product en je krijgt de dichtstbijzijnde stations te zien

Ik heb mijn kaart in de geldgleuf gestoken

Meestal komt uw kaart er na enkele minuten gewoon terug uit. Indien dit niet zo is dan belt u best met card stop. Uw kaart zal voor uw veiligheid geblokkeerd worden en u ontvangt een nieuwe. Onze machine zal uw kaart voor uw veiligheid onbruikbaar maken.

Het papier was op voor een ticketje te printen, wat nu?

Indien je een ticketje wou printen en het papier was op kan je ons steeds even mailen of contacteren. Wij kunnen dan voor jou het nodige doen. Geef hier ook wel zeker het station even mee zodat we dit zo snel mogelijk kunnen verhelpen voor andere klanten.

Er is geld in de automaat blijven steken, wat nu?

Graag ons dan zo snel mogelijk contacteren. Zo kunnen we zo snel mogelijk een technieker ter plaatse sturen om dit euvel op te lossen. Anders kan het ook voor de volgende klanten problemen geven. Aan de telefoon kan je dan ook meteen even je gegevens achterlaten waarmee we het kwijtgeraakte bedrag dan kunnen terugstorten.

Ik heb geld in de automaat gestoken en niet alles kunnen tanken

Héél soms kan het even foutlopen bij de betaling of bij het tanken. Indien je dit voor hebt kan je ons dit steeds even laten weten via het klachtenformulier. Daar kan je dan alle informatie achterlaten waarop wij het gaan bekijken en het bedrag mee kunnen terugstorten.

Meer tonen

Meer info?

Je kan steeds bij ons terecht voor meer informatie!