Ontdek ons aanbod

Aanbod aan de pomp
Ons groeiend netwerk van stations heeft alles in huis om de meest veeleisende automobilist tevreden te stellen.

Mazout aanbod
Goede mazout, scherpe prijzen en MAES service. Dat is waar wij voor staan!

Andere brandstoffen
Ook voor producten zoals petroleum, gassen en houtpellets kun je bij MAES terecht.

Smeeroliën
MAES is sinds jaar en dag een verdeler van het complete Total-gamma aan smeermiddelen en vetten.

MAES tankkaart
De MAES tankkaart maakt je leven comfortabeler en goedkoper.

MAES Mobility Card
De beste mobiliteitskaart in de markt met de service van MAES.






Eurowag
Via MAES kan je vanaf nu ook gebruik maken van de diensten en voordelen van onze partner Eurowag.

Mazout online bestellen? Dat kan, met MAES!
Veelgestelde vragen
Wat is nu juist E5, E10 of B7?
Vanaf 12 oktober 2018 moeten alle tankstations in de EU nieuwe brandstoflabels plaatsen op hun pompen. Deze labels zijn dezelfde over heel Europa en moeten het makkelijker maken om te weten wat je juist moet tanken. Naast de labels op de pompen komen deze ook op de nieuwe voertuigen (in het onderhoudsboekje en in de tankklep) om zo aan te tonen welke brandstof je moet gebruiken om problemen te vermijden.
- Benzinesoorten: De benzinesoorten hebben een ronde vorm met de letter “E” gevolgd door een getal. Het getal na de “E” staat voor het maximumpercentage biocomponenten dat er in verwerkt mag zijn. Deze biocomponenten worden toegevoegd om de uitstoot van CO2 te verminderen. Zo krijgt Euro 95 de aanduiding E10 en Super 98 wordt dan wer E5.
- Dieselsoorten: De dieselsoorten krijgen een vierkante vorm met de letter B, deze staat niet voor Benzine dus laat je hier niet vangen. Maar staat voor het maximumpercentage specifieke biodiesel-componenten dat er in verwerkt mag zijn. De XTL geeft aan dat de brandstof synthetisch is en niet uit ruwe aardolie is vervaardigd.
- Gasachtige brandstoffen: Voor de gasachtige brandstoffen is het label ruitvormig. Om verwarring te vermijden gaan de oude productnamen op de pompen nog niet meteen verdwijnen.
Ik zoek gasflessen voor BBQ, kan ik bij MAES terecht?
Bij MAES op het hoofdkantoor in Bornem kan je terecht voor allerlei soorten GAS. Neem hiervoor best even contact op via mail, contactformulier of bel even naar 03 889 89 89.
Wat is het verschil tussen euro super & Super 98
Welk octaangetal geschikt is voor de motor van uw auto hangt af van de octaanbehoefte die wordt aangegeven door de fabrikant. Tegenwoordig zijn vrijwel alle benzineauto’s voorzien van een motormanagementsysteem, dat tijdens de verbranding controleert of er benzine met RON 95 (reguliere Euro 95) of RON 98 (Shell V-Power Benzine) is getankt. Zo maakt de motor optimaal gebruik van het beschikbare octaangetal en levert Shell V-Power Benzine betere prestaties. Is uw auto geschikt voor Euro 95 dan kunt u ook altijd Shell V-Power Benzine tanken.
Wat is het verschil tussen gewone diesel en Supremium Diesel?
Supremium Diesel van MAES heeft een extra additievenpakket meegekregen, ontwikkeld in samenwerking met Wynn’s. Deze additieven geven nog meer reinigingskracht. Hoe schoner de motor des te zuiverder de verbranding, het resultaat: meer vermogen en minder emissie.
Waar kan ik terecht bij een carwash bij MAES?
Op enkele van onze stations hebben we een carwash, deze is bijna altijd in beheer van derde. Hier kan je alle locaties terugvinden.
Ik heb schade geleden of veroorzaakt op een tankstation, wat nu?
Je kan ons dit altijd even laten weten, wij kunnen de beelden nakijken maar kunnen deze enkel aan de politie geven. Hiervoor dien je dus een klacht neer te leggen.
Je kan ons altijd contacteren met alle informatie (foto’s schade, adres tankstations, datum & uur) en wij bekijken zo snel mogelijk wat we voor jou kunnen doen.
Kan ik camerabeelden opvragen bij MAES?
Camerabeelden kan je niet via ons opvragen. Onze stations hebben camerabeveiliging maar wegens privacy kunnen we deze enkel aan de politie geven. We kunnen deze voor u natuurlijk wel nazien indien je iets verloren bent maar nummerplaten of persoonsbeschrijvingen geven we niet. Hiervoor moet je eerst klacht indien bij de politie.
Ik denk tekens van Skimming te hebben gezien op één van de stations, wat nu?
Indien je denkt dat er een geval van skimming of fraude plaats vindt op onze stations gelieve ons dan zo snel mogelijk te verwittigen, zo kunnen we dit meteen nakijken. Je kan hiervoor bellen naar 03 889 89 89, ons mailen of op de site een berichtje achterlaten.