Over Brandstoffen Maes

De beginjaren

Brandstoffen Maes werd in de jaren ‘60 opgericht door Jozef (Jef) Maes. Toen was het nog een lokale onderneming, die Beverol-Oil-smeermiddelen verkocht aan garages en industrie. Later werd het gamma uitgebreid met gasolie voor particulieren.

De stap naar benzinestations

De jaren erop kwam Brandstoffen Maes in een stroomversnelling terecht, tot uiteindelijk de volledige waaier aan brandstoffen tot het aanbod behoorde. In de jaren ’70 opende Brandstoffen Maes haar eerste vrije pompen. In de jaren ‘80 versterkten eerst Dirk en daarna Luc Maes de zaak, en dat was meteen het startschot voor de uitbouw van een lokaal netwerk van benzinestations onder eigen naam “Maes”.

Brandstoffen van A tot Z

Vandaag de dag behoort Brandstoffen Maes bij de top van de zelfstandige petroleumverdelers in België en biedt aan het volledige producten- en dienstengamma voor de brandstoffenhandel.

Brandstoffen Maes

Brandstoffen Maes is uw leverancier bij uitstek als het gaat om vloeibare en vaste brandstoffen. Zowel voor uw bedrijf als bij u thuis. U kunt steeds profiteren van onze uitstekende producten en diensten. Zowel in onze tankstations als bij levering aan huis.

 

Werken bij Brandstoffen Maes?